91 Magazine, br. 12

21.24 

U ovom izdanju časopisa 91 Magazine tema koja se obrađuje jest pojam rabljenih, vintage, second hand predmeta i njihove nove uloge u uređenju interijera.

Izlazi polugodišnje!

U ovom izdanju časopisa 91 Magazine tema koja se obrađuje jest pojam rabljenih, vintage, second hand predmeta i njihova nova uloga u uređenju interijera.

Fascinira činjenica da ljudi vole provoditi vrijeme pregledavajući stare fotografije, predmete ili istražujući mjesta koja ih povezuju s prošlim vremenima, sa znatiželjom se zanimajući za njihovu povijest i priču o ljudima koji stoje iza njih. Posjedovanje i korištenje rabljenih predmeta kao da unosi prošlost u sadašnjost i daje prostoru ili nama samima određeni karakter i priču. Dodatno, opremanje i stilsko uređivanje interijera i domova rabljenim predmetima jedan je od načina na koji danas možemo smanjiti svoj utjecaj na naš planet jer se time smanjuje stalna kupnja novih masovno proizvedenih proizvoda što pridonosi očuvanju okoliša i borbi protiv klimatskih promjena.

Ovo izdanje daje pregršt ideja i inspiraciju za vraćanje života u stare prostore, bilo da se radi o potpunoj restauraciji stana ili kuće ili tek osvježavanju doma i radnog prostora. Kroz niz primjera demonstrira se kako unijeti priču i karakter u interijer pomoću rabljenih predmeta. Tako u ovom izdanju možete vidjeti primjere kako su korišteni rabljeni predmeti kod renovacije francuskog dvorca, pri uređenju jednosobnog stančića u jugoistočnom dIjelu Londona, kod oživljavanja studija u prostoru stare pekare ili uređenju kvartovske trgovine u Oklahomi.
Uz toliko mnogo prošlih razdoblja sa svojim prepoznatljivim stilovima na izbor – svatko će sigurno pronaći nešto za sebe!

Fotografija: Georgia de Lotz
116 stranica
Uvezano s mat laminatom

Upit o proizvodu: 91 Magazine, br. 12

Ukoliko trebate dodatne informacije o proizvodu, ispunite formular. Odgovorit ćemo vam u što kraćem roku.

  Vaše ime (obavezno)

  Vaš email (obavezno)

  Upit

  Vaša poruka

  Još nema recenzija.

  Napiši recenziju

  Budite prvi koji će recenzirati “91 Magazine, br. 12”

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Možda će vam se također svidjeti…

  Ažuriranje…
  • Košarica je prazna