HR Gratis dostava - iznad 50 Eur, Podrška 24/7 - 0912012456

Apartamento Magazine Issue #31

26.00  (195.90 kn)

Apartamento je svjetski renomiran i poznati časopis, sa višegodišnjom tradicijom izlaženja (od 2008. godine), namijenjen ljubiteljima uređenja interijera, ali i svima koji život žive strastveno i onako kako žele!

Nema na zalihi

Obavijesti me kad proizvod bude dostupan


U svom novom izdanju Apartamento ugošćuje mnoštvo zanimljivih sugovornika poput poznatog para umjetnika,modela i glumice Emme Rosenzweig i Tal R-a, talijanskih umjetnika Lucie di Luciano i Giovanna Pizzoa, Basa Princena, poznatog fotografa s diplomom industrijskog dizajnera, indijsko-britanske dizajnerice Supriye Lele te američkog redatelja i fotografa Williama Strobecka.

Ugodno društvo na stranicama Apartamenta u ovom su broju i portugalski filmski redatelj Pedro Costa, poznata indijska fotografkinja Dayanita Singh te Alexander Calder, poznati američki kipar čiji je opus najvećim dijelom bio posvećen kinetičkoj umjetnosti i koji je najpoznatiji po izumu mobila.
Tu su još i američki fotograf i umjetnik Paul Mpagi Sepuya te poznate sestre blizanke Laura i Deanna Fanning iz Australije koje stoje iza kolekcije donjeg rublja modne marke Kiko Kostadinov.
Društvu se pridružio i Misha Kahn, američki dizajner i kipar poznat po tome da u svoja dizajnerska rješenja uključuje otpad i pronađene predmete te Abdellah Taïa, marokanski pisac i redatelj koji živi i djeluje u Parizu. Moćnu gomilicu upotpunjuju i odvjetnik sa zavidnim iskustvom u diplomaciji i politici, Robert Barber te poznata senegalska kiparica iz etničke skupine Diola – Seyni Awa Camara, koja skulpture od gline stvara u svom dvorištu i kući u Bignoni, gdje ih, nakon pečenja, i izlaže.

Također, u dodatku ovog broja dolazi i kratka priča Abdellaha Taïe – The Goodbyes te tekstovi indijske arhitektice i dizajnerice Khushnue Hoof, Oscara Perryja, pjesnikinje Layle Benitez-James, nagrađivane spisateljice i aktivistice za očuvanje prirode koja dolazi s Jamajke – Diane McCaulay, spisateljice i likovne kritičarke Estelle Hoy te londonskog pisca i pjesnika, Johna Douglasa Millara.

Tehnički podaci:
Mekani uvez
Dimenzije: 17 cm x 2 cm x 24 cm
Težina: 0,8 kg
Broj stranica: 384

Apartamento je svjetski renomiran i poznati časopis, sa višegodišnjom tradicijom izlaženja (od 2008. godine), namijenjen ljubiteljima uređenja interijera, ali i svima koji život žive strastveno i onako kako žele!
Časopis izlazi dvaput godišnje, a osim sjedišta u Barceloni, ima svoje urede u Milanu, New Yorku i Berlinu.

Upit o proizvodu: Apartamento Magazine Issue #31

Ukoliko trebate dodatne informacije o proizvodu, ispunite formular. Odgovorit ćemo vam u što kraćem roku.

  Vaše ime (obavezno)
  Vaš email (obavezno)

  Upit

  Vaša poruka

  TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK Kategorije: ,
  Ažuriranje…
  • Košarica je prazna