Astep Isol visilica sa snowsound® tehnologijom

1,647.00 1,940.00 

Model Isol iz Astepove kolekcije visećih svjetiljki, proizveden u Italiji, pravi je primjer savršenog spoja napredne tehnologije i izuzetne vještine i preciznosti u izradi.

Model Isol iz Astepove kolekcije visećih svjetiljki, proizveden u Italiji, pravi je primjer savršenog spoja napredne tehnologije i izuzetne vještine i preciznosti u izradi. Tehnološka inovativnost vidljiva je u tkanini od koje je izrađeno sjenilo – Snowsound Fiber, a koja svjetiljci omogućuje upijanje zvuka. Također, tkanina sjenila se može u potpunosti reciklirati, a ima i Greenguard Gold certifikat koji jamči da je ovo proizvod s niskom razinom ugljičnog otiska koji pridonosi poboljšanju kvalitete zraka u zatvorenom prostoru.

Isol viseća svjetiljka funkcionira dijelom kao skulptura, a dijelom kao izvor svjetla te se, zahvaljujući svom jednostavnom, no izrazito efektnom dizajnu i cilindričnom obliku, lako uklapa u sve vrste prostora – bilo da se radi o onim privatnima poput doma ili poslovnima poput ureda, restorana, ordinacije.
Osim svojom elegantnom estetikom, ova svjetiljka zahvaljujući svome svojstvu upijanja zvuka dodatno oplemenjuje prostor i pridonosi ugođaju za privatnost.

Kad ova svjetiljka dolazi u prostoru u većem broju, do izražaja dolazi njezina originalnost i osebujan dizajn, a za povećanje snage osvjetljenja i upijanja buke dovoljno je samo povezati par cilindara.
Prstenovi su izrađeni od aluminija lijevanog pod tlakom i dolaze u krem ili crnoj boji čime je osiguran besprijekoran fluid boje i teksture. Unutarnji dijelovi ove svjetiljke nisu izravno vidljivi izvana što omogućuje da se decentno stopi s okruženjem u kojem se nalazi.

 • Materijal: Aluminijska struktura, sjenilo od tkanine koja apsorbira zvuk zahvaljujući Snowsound® tehnologiji
 • Mrežni napon: 220V AC
 • Dimenzije proizvoda: V: 76 cm x Ø: 30 cm, V: 126 cm x Ø: 30 cm
 • Kabel za ovjes: 3000 mm (duljina)
 • Težina pakiranja: 2,8 kg – 4,7 kg
 • Osvjetljenje: 2 žarulje (nisu uključene u pakiranje)
 • Dizajn: David Thulstrup

Upit o proizvodu: Astep Isol visilica sa snowsound® tehnologijom

Ukoliko trebate dodatne informacije o proizvodu, ispunite formular. Odgovorit ćemo vam u što kraćem roku.

  Vaše ime (obavezno)

  Vaš email (obavezno)

  Upit

  Vaša poruka

  Još nema recenzija.

  Napiši recenziju

  Budite prvi koji će recenzirati “Astep Isol visilica sa snowsound® tehnologijom”

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  SKU: N/A Kategorije: ,
  Ažuriranje…
  • Košarica je prazna