August Sandgren torbica za stove Watch-on-the-go

210.00 

Iz August Sandgren kolekcije “Watch on the Go” dolazi ovaj apsolut elegancije predstavljen u obliku putne torbice od mekane kože koja se zatvara rolanjem te je namijenjena za prenošenje i čuvanje satova.

Iz August Sandgren kolekcije “Watch on the Go” dolazi ovaj apsolut elegancije predstavljen u obliku putne torbice od mekane kože koja se zatvara rolanjem te je namijenjena za prenošenje i čuvanje satova.
Ovo elegantno rješenje idealno je za sve zaljubljenike u modu i svoje satove, koji žele i na putovanju imati svoje omiljene satove pri ruci kako bi ih mogli mijenjati prema potrebi ili zbog usklađivanja s odgovarajućim odjevnim kombinacijama.

Uz torbicu dolazi i jastučić na koji stanu3 sata i isti odgovara dimenzijama August Sandren Watchbox kožne kutije za pohranu satova što znači da isti jastučić možete nositi sa sobom u ovoj kožnoj torbici kad ste u pokretu, a kod kuće ga smjestiti u Watchbox kožnu kutiju.
Kožna torbica je dodatno opremljena i malim džepićem u koji se može staviti rezervni remen za sat ili mali alat potreban za održavanje satova.

Kožna putna torbica iz kolekcije “Watch on the Go” zajednički je projekt brenda August Sandgren i vrsnog poznavatelja satova Kristiana Haagena te je napravljena s punom pažnjom kako bi satovi bili u potpunosti zaštićeni i očuvani.

Ova je torbica za pohranu i prijenos satova kao stvorena za sve ljubitelje i kolekcionare vrhunskih ručnih satova koji cijene umjetnost, jednostavan dizajn i izvrsnu kvalitetu izvedbe i žele uživati u tome i dok su u pokretu, na kraćim ili dužim putovanjima.

S Watch on the Go kolekcijom ništa nije prepušteno slučajnosti – osim što vanjski kožni dio torbice štiti satove od utjecaja svih atmosferskih prilika poput vlage, topline i prašine, unutarnji je izrađen od sirove kože. Također, zahvaljujući tome što u dodatni džepić možete spremiti mali alat ili rezervni remen, sigurni ste da ste uvijek u prilici brzo otkloniti sitni kvar na satu ili zamjeniti remen.

Dimenzije: 19,5 cm

Materijal: anilinska koža izvana i sirova koža iznutra

Boja: Svijetlo smeđa

Ručno izrađeno u Portugalu

Ova elegantna kožna torbica dostupna je u svijetlo smeđoj boji. Jastučić dimenzijama odgovara i maloj i velikoj Watchbox kožnoj kutiji za pohranu satova.

Upit o proizvodu: August Sandgren torbica za stove Watch-on-the-go

Ukoliko trebate dodatne informacije o proizvodu, ispunite formular. Odgovorit ćemo vam u što kraćem roku.

  Vaše ime (obavezno)

  Vaš email (obavezno)

  Upit

  Vaša poruka

  Ažuriranje…
  • Košarica je prazna