AVALON DRŽAČ ZA KNJIGE, TRAVERTIN

1,650.00 kn (218.99 €)

Dizajn ovog držača za knjige izuzetno je jednostavan, bez nepotrebnih slojeva i dodataka, čime pruža mogućnost da svatko njime stvara svoju “priču”.

  

Držač za knjige AVALON dobio je ime po svetom otoku Avalon iz keltske mitologije jer, baš poput otoka, stoji čvrst i stamen, okružen “morem” knjiga koje volite, a može stajati i samostalno kao skulptura ili ukras.
Oblik Avalona podsjeća na cilindar koji je odrezan u sredini i pomaknut iz osi pod blagim pritiskom, čime su stvorena dva entiteta koji se zrcale jedan u drugom i koji kao da neprestano čekaju da se ponovno spoje u cjelinu. Baš taj element očekivanog iščekivanja ponovnog spajanja u puni oblik daje ovom držaču za knjige dojam graciozne stabilnosti, uz osjećaj za agilnost!
Dizajn ovog držača za knjige izuzetno je jednostavan, bez nepotrebnih slojeva i dodataka, čime pruža mogućnost da svatko njime stvara svoju “priču”. Time se vodila i sama dizajnerica Avalona, Signe Hytte, koja ističe da dizajnu svojih proizvoda uvijek pristupa iz kiparskog kuta doživljaja predmeta u prostoru jer tako svaki taj predmet, u rukama svog vlasnika, prenosi njegovu vlastitu priču, san ili emociju.

Tehnički podaci:
Materijal: Kamen Travertin
Dimenzije: 11 cm x 8 cm x 12 cm
Težina: 1,95 kg

Upit o proizvodu: AVALON DRŽAČ ZA KNJIGE, TRAVERTIN

Ukoliko trebate dodatne informacije o proizvodu, ispunite formular. Odgovorit ćemo vam u što kraćem roku.

  Vaše ime (obavezno)
  Vaš email (obavezno)

  Upit

  Vaša poruka

  TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK Kategorije: , , , ,

  Možda će vam se također svidjeti…

  Ažuriranje…
  • Košarica je prazna