CEREAL br. 21

170.00 kn (22.56 €)

Glavna tema 21. izdanja časopisa CEREAL jest očuvanje i zadržavanje izvorne ideje umjetničkih djela – u umjetnosti, dizajnu i arhitekturi.

Nema na zalihi

Obavijesti me kad proizvod bude dostupan


Glavna tema 21. izdanja časopisa CEREAL jest očuvanje i zadržavanje izvorne ideje umjetničkih djela – u umjetnosti, dizajnu i arhitekturi.
U ovom izdanju CEREAL istražuje antropozofski dizajn u Goetheanumu u Švicarskoj te u hotelu-galeriji Dà Licença u Portugalu gdje se posjetitelju nudi da biva i živi među umjetničkim djelima. Predstavljeni Goetheanum – Institut za duhovne znanosti, kao svjetsko središte antropozofskog pokreta, istražuje kroz umjetnost što je to što nas čini ljudima.
U Velikoj Britaniji CEREAL vas vodi u posjet kućnom muzeju Sir Johna Soanea gdje se nalazi dojmljiva kolekcija slika, skulptura, crteža i starina koje je Sir John Soane stekao tijekom mnogih godina te u šetnju najstarijim botaničkim vrtom u Ujedinjenom Kraljevstvu koji 2021. godine slavi 400. godišnjicu postojanja – Oxford Botanic Garden.
Također, u ovom broju CEREAL ponovno otkriva djela Augusta Rodina i dragulje stvaralaštva danskog dizajnerskog studija Hvidt & Mølgaard, posjećuje Potter’s House na Mallorci te se bavi obnovom modernističke arhitekture u Los Angelesu.

Dimenzije: 21 × 27.5 cm
Meki uvez

Upit o proizvodu: CEREAL br. 21

Ukoliko trebate dodatne informacije o proizvodu, ispunite formular. Odgovorit ćemo vam u što kraćem roku.

  Vaše ime (obavezno)
  Vaš email (obavezno)

  Upit

  Vaša poruka

  TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK Kategorija:

  Možda će vam se također svidjeti…

  Ažuriranje…
  • Košarica je prazna