Drift br.12 Pariz

23.89 

Novo izdanje časopisa Drift skup je šarolikih razglednica Pariza – obožavane i voljene prijestolnice umjetnosti, kulture, romantike, povijesti, mode i kuhinje

Nema na zalihi

Obavijesti me kad proizvod bude dostupan


Novo izdanje časopisa Drift skup je šarolikih razglednica Pariza – obožavane i voljene prijestolnice umjetnosti, kulture, romantike, povijesti, mode i kuhinje. No, Pariz svakako nije prepoznat po super finoj kavi i kulturi ispijanja iste – donedavno!
Ono po čemu Pariz jest uvijek bio poznat jesu mali kafići raspršeni po pločnicima pariških ulica, no ipak tek u ulozi glamurozne pozadine mjesta na kojima se ljudi žele uslikati i kava je u tom slučaju uglavnom služila kao rekvizit – dobra za izgled, ali ne i pretjerano ukusna. Srećom, u zadnje vrijeme ljubitelji kavenih napitaka, koji su i sami poduzetnog duha, unijeli su dašak promjene i polako stvaraju novu i uzbudljivu kulturu ispijanja kave koja je preplavila slikovite pariške uličice i bulevare.
Ovo izdanje Drifta šeta kroz stoljeća i pariške okruge, zaviruje iza starih i novih fasada što, zajedno s maštom i strašću Parižana i njihovih doseljenika iz svih dijelova svijeta, čine polako Grad svjetla novom destinacijom za sve ljubitelje domaćih pivovara, kave i svega što je povezano s njezinom obradom i pripremom.
U novom, 12. izdanju Drift časopisa pronađite:
• Priču o svijetlo žutom triciklu koji pedalirajući kroz grad prodaje kavu sa ciljem i u nadi da će promijeniti živote pariških beskućnika na bolje.
• Priču o tome kako je jedan Osmanlija, kojeg su prilično hladno primili na kraljevskom dvoru, zapravo taj koji je upoznao zapad sa kavom i zarazio Parižane Turkmanijom.
• Razmišljanja jednog zaljubljenog putnika, na odmoru u Parizu, uz kavu i cigaretu.
• Upoznavanje razlika između zalogajnica/pivnica (brasserie) i kafića.
• Pregršt primjera o zadivljujućoj transformaciji lica pariških kafića – od onih u preuređenim, starim izlozima obrtničkih dućana do onih koji su se smjestili u čarobnim vrtovima bivših palača!
Tehnički podaci:
Mekani uvez
Težina 0,6 kg
Dimenzije 22 cm × 1,3 cm × 28 cm
160 stranica

 

Upit o proizvodu: Drift br.12 Pariz

Ukoliko trebate dodatne informacije o proizvodu, ispunite formular. Odgovorit ćemo vam u što kraćem roku.

  Vaše ime (obavezno)

  Vaš email (obavezno)

  Upit

  Vaša poruka

  Još nema recenzija.

  Napiši recenziju

  Budite prvi koji će recenzirati “Drift br.12 Pariz”

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Ažuriranje…
  • Košarica je prazna