DRIFT VOL.11 LOS ANGELES

180.00 kn

Drift Vol. 11  nasukao se na sunčanoj obali južne Kalifornije i tako zavirio u jedan od vibrantnijih američkih gradova – Los Angeles.

  

Od sunčanih plaža, preko brdskih krajolika do bulevara obrubljenih palmama i gusto naseljenih urbanih zona, 11. izdanje časopisa DRIFT vodi svoje čitatelje u ovu kolijevku pop kulture s namjerom da ih, uz sve zanimljivosti,  dodatno upozna i sa njezinom zanimljivom scenom uživanja u kavenim napitcima.
Od priča i činjenica iz povijesti te najnovijih vijesti iz svakodnevnog hollywoodskog života, do tema sve veće svijesti o pitanjima socijalne pravde i, naravno, dugotrajne pandemije – DRIFT u ovom broju naglasak stavlja na poseban odnos između Los Angelesa i kave koja se njeguje i odvija već kroz mnoga desetljeća, do današnjih dana.

Drift Vol. 11  nasukao se na sunčanoj obali južne Kalifornije i tako zavirio u jedan od vibrantnijih američkih gradova – Los Angeles. Od igrališta za odbojku na pješčanoj plaži Santa Monica do živopisnih četvrti njegovog urbanog centra, ova ogromna metropola dom je raznovrsnih i raznolikih zajednica – pa tako i onih povezanih sa kavom. Bilo da se radi o posebnoj kolumbijskoj kavi koja se može popiti u kafiću Andrésa Piñerosa na plaži Redondo ili napitcima iz kafića Thank You u kineskoj četvrti – LA za svakoga ima ponešto!
No, baš kako je i vidljivo kod pionirskih kafića kao što je Menotti caffe na Venice Beachu, u Westsideu ili u novim kafićima poput Bloom & Plume Coffee u filipinskoj četvrti, ispod sjajne patine i glamura krije se nevjerojatno raznolika kultura pripreme, ispijanja i uživanja u kavi. Tako DRIFT posjećuje Saugus Cafe koji je osnovan davne 1888. godine i koji svojim interijerom priča priču o povijesti Los Angelesa – kao dinamičnog mjesta za život, posjet i naravno, ispijanje kave!

U novom izdanju DRIFT časopisa:

 • Od puppuccina za četveronožne prijatelje do kave s mlijekom od makadamija oraha – sve to i još puno toga novog i raznolikog u kulturi pripreme i ispijanja kave predstavljaju stanovnici Los Angelesa.
 • Stari Hollywood, Novi Hollywood, Stara kineska četvrt, Nova kineska četvrt…DRIFT vas vodi da zavirite u poznata mjesta iz prošlih vremena kao i neke nove lokacije koje tek kreću ispisivati povijest.
 • Uz uživanje u surfanju ili igranju odbojke na plaži, na plažama u južnom Los Angelesu tijekom vremena nastale su prave male zajednice koje su pridonijele jedinstvenoj kulturi ispijanja i uživanja u kavi – kako za osvajače olimpijskih medalja, tako i za rekreativce.
 • Predstavljaju se počeci uzgoja kave na plantažama u brdima Santa Barbare i okolice kojima je, osim povećanja proizvodnje kave u Kaliforniji, cilj stvoriti i novi ekosustav.

Tehnički podaci:
Težina: 0,7 kg
Dimenzije: 28 cm × 21,6 cm × 1,3 cm
176 stranica, offset tisak u boji na nepremazanom papiru
Neutralan ugljični otisak
Bez reklama

Upit o proizvodu: DRIFT VOL.11 LOS ANGELES

Ukoliko trebate dodatne informacije o proizvodu, ispunite formular. Odgovorit ćemo vam u što kraćem roku.

  Vaše ime (obavezno)
  Vaš email (obavezno)

  Upit

  Vaša poruka

  Kategorija:
  Ažuriranje…
  • Košarica je prazna