EGG STANICA ZA NAPAJANJE PRIJENOSNIH UREĐAJA

320.00 kn

Podržava istovremeno napajanje do 15 uređaja, uz 2 USB priključka. Zaboravite na ružne produžne kabele!

Idealan za dom, ured ili hotel!

Očisti

Napunite baterije i uživajte u ugodnom ambijentu zahvaljujući EGG stanici za punjenje.
EGG stanica može puniti 17 uređaja preko priključaka tipa C i USB.

Lisabonska tvrtka EGG Electronics godinu je dana do u svaki detalj razvijala proizvod koji u potpunosti zadovoljava sve izazove svakidašnjice – svoju revolucionarnu EGG stanicu za napajanje prijenosnih uređaja koja istovremeno može puniti i do 17 uređaja preko priključaka tipa C i USB.

Ukoliko želimo u potpunosti iskoristiti potencijal modernih tehnoloških rješenja digitalnih uređaja kao što su sveprisutni pametni telefoni, prijenosna računala ili tableti, moramo osigurati njihovu konstantnu priključenost na napajanje a to u praksi znači beskonačni broj kablova koji vijugaju po podu prostorije i osim što čak i sakriveni i zalijepljeni trakama za podlogu i rubove prostorije nisu za oko baš najsretniji prizor, potencijalno su i nespretni pa čak i opasni prilikom kretanja.
Svojim čistim i minimalističkim dizajnom ovaj se uređaj savršeno uklapa u svako okruženje. Za razliku od dosadašnjih rješenja, ova stanica izgledat će sjajno gdje god je postavili: bilo da se radi o radnom stolu, noćnom ormariću ili kuhinjskom stolu…I napokon više nema beskonačnog traganja za dostupnom utičnicom iza namještaja ili po podu.

Dimenzije: 14.7 cm x 17.8 cm x 3.4 cm
Duljina kabela za napajanje: 1.5 m

Upit o proizvodu: EGG STANICA ZA NAPAJANJE PRIJENOSNIH UREĐAJA

Ukoliko trebate dodatne informacije o proizvodu, ispunite formular. Odgovorit ćemo vam u što kraćem roku.

Vaše ime (obavezno)
Vaš email (obavezno)

Upit

Vaša poruka

SKU: N/A Kategorije: ,
Ažuriranje…
  • Nema proizvoda u košarici