Erwan Bouroullec Two purple dressed horses, 2022

720.00 

Erwan Bouroullec Two purple dressed horses, 2022, limitirana edicija

Nema na zalihi

Obavijesti me kad proizvod bude dostupan


Limitirana edicija

Život je baš čudnovat. Barem što se mene tiče: ne razumijem što želim, ili što mogu biti. Jesam li ja haljina ili sam konj?
Nekoliko minuta nakon što sam stigao počela je padati kiša, boje su zasjale, ali onda je polje postalo blatno i ljubičasta haljina postala je još prljavija.
Kao borba između dvojice slikara Ellsworth Kellyja i Philipa Gustona.
Erwan B.

O Autoru/Autorima
Lagano izbljeđujući granice između umjetnosti i kodiranja, Erwan Bouroullec (Quimper, 1976.) koristi računalne algoritme, pravila, definiranost i slučajnost za stvaranje jedinstvenih digitalnih, dizajnerskih crteža.
Njegov izvanredan opus istražuje kako doživljavamo i razumijemo okruženje koje nas okružuje. Ova serija dizajnerskih crteža poziva gledatelja da uoči učinke i posljedice svojih postupaka i nudi dirljivu perspektivu sve većeg udaljavanja čovjeka od prirode.

“Računalno kodiranje i dizajn pripadaju istoj grani stabla, a magija računala je u tome što parametri mogu plutati, a brojevi mogu biti golemi.” – Erwan Bouroullec

Erwan Bouroullec umjetnik je i dizajner koji predstavlja drugu polovicu poznatog bratskog dua Bouroullec koji su 1999. godine osnovali svoj dizajnerski studio u Parizu. The New York Times ih opisuje kao “one koji svojim dizajnerskim djelima predstavljaju poetičnu praktičnost“ izražavajući se na raznim poljima: od umjetnosti, dizajna do zanatskog umijeća, istraživanja i arhitekture.
Erwan i Ronan Bouroullec zajedno su dizajnirali za poznate tvrtke koje se bave izradom namještaja poput Vitre, Haya, Flosa, Cassine, Ligne Roset, Magisa, Mutine, Established & Sons i Kvadrata.
Njihova dizajnerska i umjetnička djela krase neke od najpoželjnijih stalnih zbirki na svijetu te se također predstavljaju na autorskim izložbama, a objavljene su i razne monografije koje kataloški prikazuju mnoga od njihovih izvanrednih djela.
Posljednjih su godina svoje djelovanje proširili i na javne površine, donoseći modernu relevantnost povijesnim mjestima kao što su Bourse de Commerce – zbirka Pinault (Pariz, 2021.) i fontane Champs-Elysées (Pariz, 2019.).
Suradnja Erwana i Ronana Bouroulleca trajan je dijalog dviju različitih osobnosti sa zajedničkim nazivnikom koji ih povezuje – a to je ustrajnost i uvijek prisutno, individualno eksperimentiranje s umjetnošću.

Tehnički podaci

• Dimenzije s okvirom: 62 cm × 92 cm x 3,5 cm
• Papir: 300 g Platinum Etching
• Digitalni tisak u nakladi od 50 komada – numerirano i digitalno potpisano od autora
• Okvir: E- profil, od hrastovog drveta, s bijelim rubom

Upit o proizvodu: Erwan Bouroullec Two purple dressed horses, 2022

Ukoliko trebate dodatne informacije o proizvodu, ispunite formular. Odgovorit ćemo vam u što kraćem roku.

  Vaše ime (obavezno)

  Vaš email (obavezno)

  Upit

  Vaša poruka

  Ažuriranje…
  • Košarica je prazna