Frame Magazine, br. 144

23.89 

U izdanju Frame Magazina za siječanj/veljaču 2022. istražuje se fenomen povećane potražnje za uredskim prostorima u blizini kuće („na 15 minuta od kuće“), što sve takvi prostori trebaju sadržavati i kako trebaju biti uređeni da bi bili funkcionalni.

„URED NA 15 MINUTA OD KUĆE“

FRAME MAGAZINE je dvomjesečna tiskana publikacija koja, okrenuta budućim trendovima, predstavlja sve što danas pokreće industriju prostornog dizajna!

U zadnje dvije godine dogodila se prava revolucija vezana uz rad od kuće i na daljinu koja je pred ljude stavila mogućnost izbora. I dok je za neke demografske kategorije ljudi i one kojima to karakterno odgovara taj izbor više nego prihvatljiv, ima i onih kojima rad od kuće nikako ne odgovara.
Poslovni ured u centru grada, u žiži svih zbivanja i dalje je privlačan izbor, ali pomisao na dugotrajno putovanje od posla do doma je u većini slučajeva nešto od „starog normalnog“ čemu se malo tko želi vratiti. Je li moguće optimalno rješenje negdje između te dvije krajnosti?

U izdanju Frame Magazina za siječanj/veljaču 2022. istražuje se fenomen povećane potražnje za uredskim prostorima u blizini kuće („na 15 minuta od kuće“), što sve takvi prostori trebaju sadržavati i kako trebaju biti uređeni da bi bili funkcionalni te kako se ovaj fenomen uklapa u opći trend života u manjim, lokalnim, ali urbanim zajednicama.

Upit o proizvodu: Frame Magazine, br. 144

Ukoliko trebate dodatne informacije o proizvodu, ispunite formular. Odgovorit ćemo vam u što kraćem roku.

  Vaše ime (obavezno)

  Vaš email (obavezno)

  Upit

  Vaša poruka

  Još nema recenzija.

  Napiši recenziju

  Budite prvi koji će recenzirati “Frame Magazine, br. 144”

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Kategorija:

  Možda će vam se također svidjeti…

  Ažuriranje…
  • Košarica je prazna