Julia Hallstrom Hjort, print Bauhaus Beige

220.00  (1,657.59 kn)

Umjetnički print tiskan na finom i kvalitetnom papiru (265 g)  potpisuje poznata švedska umjetnica i ilustratorica Julia Hallström Hjort.

Dostupno uz narudžbu

  

Umjetnički print tiskan na finom i kvalitetnom papiru (265 g)  potpisuje poznata švedska umjetnica i ilustratorica Julia Hallström Hjort.

Dimenzije:
50 cm (duljina) x 70 cm (visina)

O JULIJI HALLSTRÖM HJORT
Julia Hallström Hjort je švedska umjetnica i ilustratorica koja voli eksperimentirati s različitim materijalima i stilovima koristeći olovku, akrilne i uljane boje te vodene boje (akvarel).
Inspiraciju pronalazi u prirodi, putovanjima i filmovima, a prepoznatljivi motivi njezinih umjetničkih djela su biljke, ljudi te apstraktni oblici.

Julia Hallström Hjort se već odmalena počela baviti umjetnošću: „Od kada sam u rukama mogla držati olovku krenuo je moj umjetnički poziv. Sjećam se radosti i uzbuđenja koje sam osjećala kao dijete kada je moja majka cijeli kuhinjski stol ispunila bojama, kistovima i papirom te mi dala slobodu da stvaram što želim.”

Kako je umjetnost neodvojiv dio njezine svakodnevice, tako inspiraciju za svoja djela često pronalazi na putovanjima, prilikom posjeta raznim muzejima i galerijama. Svoje umjetničko stvaranje opisuje kao: Jednostavno, iskreno i znatiželjno!

„Volim kombinirati različite tehnike, materijale i teme te se jednako poigrati s figurativnim, realističnim i apstraktnim motivima. Često težim jednostavnim, grafičkim slikama koje sadržavaju meni privlačne oblike i boje.”

Upit o proizvodu: Julia Hallstrom Hjort, print Bauhaus Beige

Ukoliko trebate dodatne informacije o proizvodu, ispunite formular. Odgovorit ćemo vam u što kraćem roku.

  Vaše ime (obavezno)
  Vaš email (obavezno)

  Upit

  Vaša poruka

  TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK Kategorije: ,

  Možda će vam se također svidjeti…

  Ažuriranje…
  • Košarica je prazna