KINFOLK MAGAZINE BR. 42

168.00 kn (22.30 €)

Novo izdanje Kinfolka pristupa tehnologiji na način da pojašnjava sustave na kojima tehnologija danas počiva. Plus intervjui!

  

Tema: tehnologija – za bolje razumijevanje tehnološkog ubrzanja u svijetu

Novo izdanje Kinfolka pristupa temi tehnologije na način da pojašnjava sustave na kojima tehnologija danas počiva – od filozofije koja istu objašnjava u tehnološkim tvrtkama Silicijske doline do nedokučivih zakonitosti algoritama koji nas okružuju. S obzirom na ubrzani rast i zamah tehnologije i njezine prisutnosti u svakodnevnom životu, bilo bi pretjerano sugerirati da je rješenje za smanjivanje tehnološkog preopterećenja pojedinca potpuno isključivanje tehnologije iz svakodnevice. Umjesto toga, ovo izdanje Kinfolka posvećeno je pojašnjavanju i boljem razumijevanju što se događa kada „uključimo“ svoje mobilne uređaje i pristupimo tehnološkim inovacijama – od aplikacija do raznih servisa koje ista nudi.

Plus: Intervjui s britanskim glazbenikom Devom Hynesom, s norveškim modelom somalijskog podrijetla i aktivisticom za prava muslimanskih žena Rawdah Mohamed te s Fernandom Carunchom, međunarodnim krajobraznim arhitektom koji je poznat po svojim minimalističkim vrtovima.

Tehnički podaci:
Mekani uvez
Dimenzije: 23 cm x 1,3 cm x 29,5 cm
Težina: 0,8 kg
Broj stranica: 192
Jezik: Engleski

Upit o proizvodu: KINFOLK MAGAZINE BR. 42

Ukoliko trebate dodatne informacije o proizvodu, ispunite formular. Odgovorit ćemo vam u što kraćem roku.

  Vaše ime (obavezno)
  Vaš email (obavezno)

  Upit

  Vaša poruka

  TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK Kategorije: ,

  Možda će vam se također svidjeti…

  Ažuriranje…
  • Košarica je prazna