MILK MAGAZIN BR.78

12.48  (94.03 kn)

Ovo izdanje Milk časopisa istražuje simbolički naboj obiteljskog objeda iz perspektive jedne obitelji. Sjednite za stol, podijelite jela i dijelove sebe, svatko na svoj način i – svako dobro!

  

Obiteljski ručak ili umijeće zajedničkog objedovanja!

Na početku zime 2022./2023. pokušajmo zajedno… sjesti za stol!
Ako se taj poseban obiteljski trenutak događa samo uslijed Božićne čarolije, velika je vjerojatnost da će biti strastven i nabijen emocijama koje će onda dodatno osloboditi kreativnost: od pristupa jelovniku i pripremi hrane do ostrašćenih rasprava za stolom!

Ovo izdanje Milk časopisa istražuje simbolički naboj obiteljskog objeda iz perspektive jedne obitelji. Za tu priliku prikazan je obiteljski ručak kod zamišljene otkačene obitelji Loubi čiji su najmlađi članovi za potrebe modnog editorijala svi nosili cipele kultnog dizajnera obuće Christiana Louboutina. A budući da obiteljska okupljanja nikad nisu kao iz žurnala, već obiluju vječnim prepirkama i neizrečenim dijalozima, u ovom broju Milk istražuje pojam dječje zloće – posljednje tabu teme i vječite zagonetke koja je kao dobro zaključani lokot – kojeg da bismo otvorili trebamo razbiti…ili ipak strpljivo i nježno otvarati.
Za stolom, konačno, otkriva tajnu i poznata pariška Chefica Joumana Jacob, i to onu o libanonskoj kuhinji! Njoj je od proslave Božića ipak draža proslava zimskog solsticija jer isti za nju ima veću vrijednost.
Sjednite za stol, podijelite jela i dijelove sebe, svatko na svoj način i – svako dobro!

Upit o proizvodu: MILK MAGAZIN BR.78

Ukoliko trebate dodatne informacije o proizvodu, ispunite formular. Odgovorit ćemo vam u što kraćem roku.

  Vaše ime (obavezno)
  Vaš email (obavezno)

  Upit

  Vaša poruka

  TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK Kategorija:
  Ažuriranje…
  • Košarica je prazna