Milk magazin br. 78

12.48 

Ovo izdanje Milk časopisa istražuje simbolički naboj obiteljskog objeda iz perspektive jedne obitelji. Sjednite za stol, podijelite hranu i dajte ponajbolje od sebe, svatko na svoj način i – dobar Vam tek!

Obiteljski ručak ili umijeće zajedničkog objedovanja!

Na početku zime 2022./2023. pokušajmo zajedno… sjesti za stol!
Ako se taj poseban obiteljski trenutak događa samo uslijed Božićne čarolije, velika je vjerojatnost da će biti strastven i nabijen emocijama koje će onda dodatno osloboditi kreativnost: od pristupa jelovniku i pripremi hrane do rasprava za stolom!

Ovo izdanje časopisa Milk istražuje simboliku obiteljskog objeda iz perspektive jedne obitelji. Za tu priliku prikazan je obiteljski ručak kod zamišljene otkačene obitelji Loubi čiji su najmlađi članovi za potrebe modnog editorijala svi nosili cipele kultnog dizajnera obuće Christiana Louboutina. A budući da obiteljska okupljanja nikad nisu kao iz žurnala, već obiluju vječnim prepirkama i neizrečenim dijalozima, u ovom broju Milka istražuje se pojam dječje zloće – posljednje tabu teme i vječite zagonetke koja je kao dobro zaključani lokot – da bismo ga otvorili trebamo ga razbiti…ili ipak strpljivo i nježno otvarati.

Za stolom, konačno, otkriva nam tajnu i poznata pariška chefica Joumana Jacob, i to onu o libanonskoj kuhinji! Njoj je od proslave Božića ipak draža proslava zimskog solsticija jer za nju ima veću vrijednost.

Sjednite za stol, podijelite s drugima hranu i dajte ponajbolje od sebe, svatko na svoj način i – dobar Vam tek!

Upit o proizvodu: Milk magazin br. 78

Ukoliko trebate dodatne informacije o proizvodu, ispunite formular. Odgovorit ćemo vam u što kraćem roku.

  Vaše ime (obavezno)

  Vaš email (obavezno)

  Upit

  Vaša poruka

  Još nema recenzija.

  Napiši recenziju

  Budite prvi koji će recenzirati “Milk magazin br. 78”

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Kategorija:
  Ažuriranje…
  • Košarica je prazna