MOEBE KERAMIČKA VISILICA SA ŠIROKIM OBODOM

1,300.00 kn

Svako sjenilo je ručno rađeno, svaki primjerak ove svjetiljke je unikatan i razlikuje se u malim detaljima u obliku, veličini i boji.

  

Iz poznate danske dizajnerske tvrtke Moebe stiže ova svjetiljka dojmljivog i jednostavnog dizajna koja je pri vrhu pravokutnog oblika zbog čega joj tekstilni kabel na kojem visi savršeno pristaje za montažu, dok joj je otvor u podnožju okrugao te se može zakretati u svim smjerovima – zavisno kako želite da pada snop svjetlosti: ravno ili pod kutom.
Također, zahvaljujući posebnom dizajnu njezino postavljanje u prostoru može biti samostalno (položena na noćnom ormariću ili stoliću uz sofu) ili kao viseće rasvjetno tijelo iznad stola za blagovanje, u sobi. S obzirom na to da je svako sjenilo ručno rađeno, svaki je primjerak ove svjetiljke unikatan i razlikuje se u malim detaljima u obliku, veličini i boji.

Detalji o proizvodu:

U pakiranju je uključen tekstilni kabel dužine 3 metra. Uključena je utičnica E27. Žarulja nije uključena te se preporuča korištenje standardne žarulje Ø45 ili Ø60, maksimalno snage 15W LED.

Materijal: Neglazirani porculan
Veličina (V x D):  23,5 cm x 23 cm

Upit o proizvodu: MOEBE KERAMIČKA VISILICA SA ŠIROKIM OBODOM

Ukoliko trebate dodatne informacije o proizvodu, ispunite formular. Odgovorit ćemo vam u što kraćem roku.

  Vaše ime (obavezno)
  Vaš email (obavezno)

  Upit

  Vaša poruka

  Kategorije: ,

  Možda će vam se također svidjeti…

  Ažuriranje…
  • Košarica je prazna