Mujjo magnetni novčanik za iphone

43.80 

Ovaj magnetni novčanik za iPhone napravljen je od prirodne, biljno štavljene kože prema visokim ekološkim standardima sa satenskom završnom obradom.

Ovaj magnetni novčanik za iPhone napravljen je od prirodne, biljno štavljene kože prema visokim ekološkim standardima te je podstavljen luksuznom, japanskom tkaninom od mikrovlakna sa satenskom završnom obradom. Koža s vremenom, uslijed korištenja, poprima lijepu, prirodnu patinu te je ovaj novčanik jedan od rijetkih predmeta čiji će se dojam elegancije i profinjenosti s godinama i korištenjem samo pojačavati!
Novčanik se izuzetno jednostavno i lako pričvršćuje na mobitel ili prikladnu masku, a zahvaljujući rebrastoj silikonskoj izvedbi otporan je na klizanje.
Novčanik veličinom odgovara dimenzijama 6-inčnog iPhonea ili većem modelu mobilnog telefona te je kompatibilan s iPhone uređajima s MagSafe tehnologijom (12,13,14) kao i s MagSafe kompatibilnim maskama za mobilne telefone.
Novčanik omogućuje pohranu tri kartice koje se mogu dohvatiti odozgo, s dna ili sa pozadinske strane novčanika.

DIMENZIJE:
Veličina odgovara iPhoneu od 6,1 inča i većem mobilnom telefonu
Kompatibilan s Mujjo iPhone 14 MagSafe maskama za mobitele
Nije kompatibilan s Mujjo maskama za iPhone 12 i 13

BOJA: Crna, Monaco Blue,Boja kože

ODRŽAVANJE
S vremenom korištenja ovaj kožni novčanik poprimit će topliji, mekši izgled. Kako bi koža novčanika uvijek izgledala očuvano, preporuča se obrisati je čistom, bijelom krpicom (tkaninom) te namazati neutralnom, prirodnom kremom za njegu kože.

Upit o proizvodu: Mujjo magnetni novčanik za iphone

Ukoliko trebate dodatne informacije o proizvodu, ispunite formular. Odgovorit ćemo vam u što kraćem roku.

  Vaše ime (obavezno)

  Vaš email (obavezno)

  Upit

  Vaša poruka

  Možda će vam se također svidjeti…

  Ažuriranje…
  • Košarica je prazna