Mujjo touchscreen rukavice

53.09 

Zahvaljujući tankoj i rastezljivoj tkanini, rukavice savršeno prianjaju uz prste te omogućuju da i u njima rukujete baš kao da ih ni nemate.

Iz bogate ponude tvrtke MUJJO – jedne od prvih proizvođača opreme za rad na ekranima osjetljivima na dodir – dolazi i ovaj poboljšani model zimskih rukavica prikladnih za rukovanje uređajima koji imaju dodirni zaslon, poput mobitela i tableta!

Slobodno izađite na hladnoću i uživajte u životu, radeći što već trebate ili želite – jer ove će vas rukavice zaštititi u doslovce svim uvjetima!

U ovoj poboljšanoj verziji rukavice dolaze s pojačanom izolacijom na vremenske prilike i temperature i to zahvaljujući dodatnom sloju polarnog flisa kojim su iznutra podstavljene.
Odlikuju se također i inovativnim dizajnom koji zahvaljujući poboljšanoj „konstrukciji“ palca omogućuje bolju ergonomičnost pri dodirivanju zaslona svih veličina!

 • Idealne za umjereno hladne temperature ( oko -1̊ C)
 • Pojačana podstava od polarnog flisa
 • Izrađene od tankog, laganog, a toplog sintetičkog materijala koji čuva toplinu (3M™ Thinsulate™)
 • Savršena preciznost kod dodirivanja zaslona sa svih pet prstiju
 • Način obrade materijala koji omogućava optimizirano hvatanje, držanje i rukovanje uređajem

Ove rukavice predstavljaju savršenu kombinaciju novih tehnoloških dostignuća i elegantnog dizajna!
Zahvaljujući tankoj i rastezljivoj tkanini, dodatno podstavljenoj s flisom, rukavice savršeno prianjaju uz prste i praktički oponašaju kožu te omogućuju da i u njima rukujete baš kao da ih ni nemate.
Uostalom, kome se da svaki put skidati rukavicu da bi mogao vidjeti što je novo na Instagramu?!

Bitno je za naglasiti da 3M ™ Thinsulate ™ tehnologija funkcionira po principu slaganja materijala i izolacije u tri sloja: gornji tj. vanjski sloj koji je vrlo izdržljiv i otporan na vjetar, u sredini je pak 3M ™ Thinsulate tanki sintetički materijal te je dodatno cijela unutrašnjost rukavica obložena slojem polarnog flisa.
Osim toga, i palčevi su sada obloženi 3M™ Thinsulate™ tkaninom za još bolji osjećaj topline i izolacije.

Zahvaljujući povratnim informacijama od strane korisnika, MUJJO je redizajnirao „konstrukciju“ palca kod svojih zimskih rukavica za korištenje uređaja s dodirnim zaslonom kako bi ih učinio potpuno funkcionalnima pri korištenju uređaja poput tableta koji imaju veći ekran od mobitela.
I kod ovog modela prisutni su uzorci ljepljivog silikona koji su strateški mudro raspoređeni na dijelove dlana i prstiju kojima se najčešće dodiruje uređaj. Ovo predstavlja dodatnu sigurnost kod korištenja, jer čak i za vlažnih i olujnih dana možete biti sigurni da će vaš mobilni uređaj ostati čvrsto smješten u vašoj ruci!
Najčešće su slični modeli rukavica ograničeni u svojoj funkcionalnosti na tek jedan ili dva vrha prstiju. Za razliku od toga, MUJJO rukavice za rukovanje ekranom osjetljivim na dodir, nude vrlo precizne i osjetljive kretnje optimizirane za veće zaslone. Rukavice vjerno oponašaju svojstva kože te je tako omogućeno korištenje svih prstiju – pa čak i dlana!

Ove rukavice moguće je koristiti na svim uređajima koji imaju zaslon osjetljiv na dodir: od iPhone 11 (i prethodni modeli), Galaxy S10 (i prethodni modeli), Apple iPad, Apple Watch ili bilo koji uređaj sa zaslonom na dodir.

Upit o proizvodu: Mujjo touchscreen rukavice

Ukoliko trebate dodatne informacije o proizvodu, ispunite formular. Odgovorit ćemo vam u što kraćem roku.

  Vaše ime (obavezno)

  Vaš email (obavezno)

  Upit

  Vaša poruka

  Još nema recenzija.

  Napiši recenziju

  Budite prvi koji će recenzirati “Mujjo touchscreen rukavice”

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Možda će vam se također svidjeti…

  Ažuriranje…
  • Košarica je prazna