NEW ERA, BR.2

180.00 kn (23.89 €)

Časopis NEW ERA raskošna je tiskana publikacija koja obrađuje raznovrsne i zanimljive teme vezane uz skandinavski dizajn.

Nema na zalihi

Obavijesti me kad proizvod bude dostupan


Časopis NEW ERA raskošna je tiskana publikacija koja obrađuje raznovrsne i zanimljive teme vezane uz skandinavski dizajn i stilski prepoznatljivo uređenje prostora te skandinavsku umjetnost i njezine karakteristične rukotvorine.

U ovom broju NEW ERA vodi svoje čitatelje u posjet domu bračnog para koji stoji iza poznatog arhitektonskog studija specijaliziranog za dizajn interijera Halleroed, a koji je smješten duboko sakriven u šumi, sa kućom i vrtom iz 17. stoljeća u kojima vrijeme kao da je stalo.

Također, u ovom broju predstavljen je rad proslavljene modne dizajnerice Diane Orving koja je u praznom muzeju postavila umjetničke instalacije od tekstila. Jedan od priloga posvećen je i danu provedenom u prekrasnom, no prilično oskudno namještenom domu poznate švedske dizajnerice nordijskog stakla Ingegerd Råman, koja o svojoj i suprugovoj odluci da žive okruženi sa što manje stvari kaže kako je to izraz želje da, iako će prostor naizgled izgledati prazno i napušteno, što je više moguće sačuvaju njegovu prozračnost.
U ovom broju NEW ERE tematizira se duboki učinak koji cjelokupna izgrađenost i razvijenost okruženja u kojem čovjek živi ima na kvalitetu njegova življenja.
“Želim biti dio kulturološkog pokreta koji promiče i redefinira ono što je važno u društvu i u životu”, riječi su danskog kuharskog Chefa Fredrika Bille Brahea u članku Huga Macdonalda o ponovnom povezivanju sa osobnim korijenima koji pritom ističe da je danas od velike važnosti, a za što je potrebna i doza hrabrosti, odabrati svjesnu prisutnost, življenje i djelovanje – lokalno!

Ideja vodilja NEW ERA časopisa jest, s obzirom na to da živimo u vremenima velikih promjena, inspirirati svoje čitatelje temama o kvalitetnijem življenju…pa su tako svi- Dobrodošli u Novu eru!

Dimenzije: 22,4 cm × 29,7 cm
Meki uvez, 216 stranica
Časopis je na engleskom jeziku

Upit o proizvodu: NEW ERA, BR.2

Ukoliko trebate dodatne informacije o proizvodu, ispunite formular. Odgovorit ćemo vam u što kraćem roku.

  Vaše ime (obavezno)
  Vaš email (obavezno)

  Upit

  Vaša poruka

  TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK Kategorija:
  Ažuriranje…
  • Košarica je prazna