THE NEW ERA BR.3

180.00 kn (23.89 €)

U ovom broju časopisa THE NEW ERA naglasak je na upoznavanju i istraživanju svijeta u kojem živimo, a koji je prepun mogućnosti i izbora!

Nema na zalihi

Obavijesti me kad proizvod bude dostupan


THE NEW ERA časopis nezavisna je kvartalna publikacija i digitalna platforma posvećena skandinavskoj kulturi življenja. Časopis se tiska 4 puta godišnje na Lessebo 2000 papiru koji je proizveden od celuloze bez dodatka klora te je zasluženo osvojio titulu klimatski najzahvalnijeg papira kao i zlatnu oznaku „Cradle to cradle“ Instituta za inovacije, održivi razvoj i kružnu ekonomiju.

U ovom broju časopisa THE NEW ERA naglasak je na upoznavanju i istraživanju svijeta u kojem živimo, a koji je prepun mogućnosti i izbora!
Novi broj predstavlja čitateljima očaravajući studio poznate norveške ilustratorice, grafičarke i slikarice Eve Lange te ih vodi na otok na kojem je izgrađena kuća usred zaboravljenog vrta.
Također, u ovom broju svoj su dom čitateljima otvorili poznata švedska dizajnerica Pia Wallen te arhitekt Thomas Sandell koji živi na obali i to u kući od tek 13 četvornih metara. Sandell ističe da je danas svojevrstan profesionalni izazov uklopiti i zadovoljiti svoje potrebe u manjim razmjerima, ali da čovjeku uistinu za razvoj i rast i ne treba puno više.
U ovom broju obrađene su i teme koje zadiru u našu budućnost te kako na nju utječe današnja stvarnost: od sve češćeg odlaska ljudi iz gradova pa sve do odmaka od utjecaja društvenih medija.
Kako je prilikom predstavljanja svoje kuće, u potpunosti sagrađene od borovine, istaknula arhitektica Pernilla Wåhlin Norén, dizajn i uređenje danas znače razumijevanje situacije, a ne tek estetsko postavljanje predmeta i motiva u prostoru. Danas je presudan osjećaj za atmosferu i „stvari“ poput svježeg zraka, sunčeve svjetlosti, ugođaja i funkcionalnosti!

Dimenzije:  22,5 cm × 30 cm
Meki uvez, 216 stranica

Upit o proizvodu: THE NEW ERA BR.3

Ukoliko trebate dodatne informacije o proizvodu, ispunite formular. Odgovorit ćemo vam u što kraćem roku.

  Vaše ime (obavezno)
  Vaš email (obavezno)

  Upit

  Vaša poruka

  TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK Kategorija:

  Možda će vam se također svidjeti…

  Ažuriranje…
  • Košarica je prazna