Nude poklon set

172.54 

Bilo da opremate svoj kućni bar, tražite poklon za dragu osobu ili želite iskusiti pravi doživljaj pijuckanja dobrog pića, ovaj NUDE set od dvije čaše i bokala te zdjelice za posluživanje prigodnih grickalica i drvenim pladnjem za posluživanje – pravi je izbor za vas!

Nema na zalihi

Obavijesti me kad proizvod bude dostupan


Bilo da opremate svoj kućni bar, tražite poklon za dragu osobu ili želite iskusiti pravi doživljaj pijuckanja dobrog pića, ovaj NUDE set od dvije čaše i bokala te zdjelice za posluživanje prigodnih grickalica i drvenim pladnjem za posluživanje – pravi je izbor za vas!
Dizajn ovog profinjenog seta, koji svakim svojim dijelom predstavlja prepoznatljivu skandinavsku jednostavnost i eleganciju, potpisuje nagrađivani finski dizajner Mikko Laakkonen.

Set je izrađen ručno od kristalnog stakla izvrsne čistoće, bez tragova olova, i sastoji se od 2 čaše za whisky, bokala i zdjelice te drvenog pladnja.

Dimenzije:
Čaša za whisky Zapremnina: 260 cc, Visina: 8 cm, Promjer: 8 cm
Bokal Zapremnina: 1100 cc, Visina: 18,5 cm, Promjer: 11,5 cm
Zdjelica Zapremnina: 330 cc, Visina: 6,1 cm, Promjer: 10 cm

UPUTE ZA ODRŽAVANJE
Preporuča se prati ručno mekanom spužvicom za pranje suđa, četkom s mekanim vlaknima ili rukom.
Izbjegavati pranje grubljom stranom spužvice za pranje suđa zbog mogućih ogrebotina na površini stakla. Nakon pranja, ostaviti da se osuši te obrisati i izglancati mekom krpom, po mogućnosti od mikrofibre.
RUČNA IZRADA
NUDE je tvrtka specijalizirana za izradu staklenog posuđa od čistog kristalnog stakla, bez tragova olova i to ručno – tehnikom puhanja kroz cijev ili stiskanjem u preši. Zahvaljujući majstorima svog zanata i takvom, majstorskom, pristupu u izradi svakog pojedinog komada, zaštitni znak prema kojem je NUDE prepoznat i poznat u svijetu jest – ručna izrada kristalnog posuđa!
DIZAJN: Mikko Laakkonen
Mikko Laakkonen završio je studij dizajna namještaja na Kymenlaakso Sveučilištu primijenjenih znanosti te je nakon toga magistrirao na Sveučilištu za umjetnost i dizajn u Helsinkiju. Nakon nekoliko godina iskustva rada u dizajnerskim i arhitektonskim tvrtkama, Mikko je 2004. osnovao Studio Mikko Laakkonen. Za svoje radove nagrađivan je brojnim međunarodnim i nacionalnim nagradama poput: počasno priznanje Reddot design award (2016.), Chicago Athenaeum’s Good Design Award (2015. i 2010.), Muuuz International Awards 2014., Finnish Designer Awards ’14: Dizajner namještaja godine, Reddot: nagrada za najbolji od najboljih dizajna (2013.), Reddot nagrada za dizajn (2012.) i nagrada za mladog dizajnera godine (2009.).

Upit o proizvodu: Nude poklon set

Ukoliko trebate dodatne informacije o proizvodu, ispunite formular. Odgovorit ćemo vam u što kraćem roku.

  Vaše ime (obavezno)

  Vaš email (obavezno)

  Upit

  Vaša poruka

  Ažuriranje…
  • Košarica je prazna