OPENHOUSE BR.17

168.00 kn

Ovo novo izdanje časopisa OPENHOUSE spada u kategoriju nečega između „atlasa“ i „albuma“ – i postaje „knjiga“ koju uvijek želite i trebate imati uza sebe.

  

Prema riječima legendarnog fotografa Luigija Ghirrija, ovo novo izdanje časopisa OPENHOUSE spada u kategoriju nečega između „atlasa“ i „albuma“ – i postaje „knjiga“ koju uvijek želite i trebate imati uza sebe, bilo da ste kod kuće ili na putovanju!
Tako su nas u ovom broju OPENHOUSE ugostili: ranč El Divisadero u Mexicu gdje su konji punopravni članovi obitelji te Ileana Moro, poznata multidisciplinarna umjetnica, koja iz svog kućnog studija u Gentu (Belgija) otkriva sve o svom iskustvu nomadskog načina života.
U svom novom izdanju OPENHOUSE predstavlja arhitektonske obline čudesne Ville Benkemoun u Arlesu (Provansa, Francuska) koju su projektirali učenici slavnog Le Corbusiera, supružnici Simone i Pierre Benkemoun te čaroban vrt skulptura Ville André Bloca na Azurnoj obali koji poziva na sanjarenje o ljetu. Na primjer, ljetu u drvenoj kući Maison Louis Carré koja je još jedina preostala kuća koju je projektirao poznati Alvar Aalto*, svjetski priznati finski arhitekt, urbanist i dizajner.

S OPENHOUSE časopisom putujemo daleko, uvijek se vraćajući kući!

Tehnički podaci:
Težina: 0,7 kg
Dimenzije: 20,5 cm × 1,5 cm × 27,5 cm
Meki uvez, 144 stranice, engleski jezik

Upit o proizvodu: OPENHOUSE BR.17

Ukoliko trebate dodatne informacije o proizvodu, ispunite formular. Odgovorit ćemo vam u što kraćem roku.

  Vaše ime (obavezno)
  Vaš email (obavezno)

  Upit

  Vaša poruka

  Kategorije: ,

  Možda će vam se također svidjeti…

  Ažuriranje…
  • Košarica je prazna