Openhouse br.20

26.00  (195.90 kn)

Openhouse u novom broju vodi čitatelje u posjetu Ville Palazzo Digerini u malom mjestašcu Pietrasanta u Toskani gdje su svoj dom pronašli poznati talijanski par umjetnika Vincenzo i Claudia Rose de Cotiis.

  

The Life we’ve Shared – 2 različite naslovnice

Nakon čak dvadeset objavljenih izdanja Openhousea i stotine zanimljivih intervjua i članaka, nameće se zaključak kako je život radosniji, potpuniji i svrsishodniji kada ga dijelimo s drugima.

Tako u ovom broju, vrata svog doma i svojih života čitateljima Openhousea otvaraju gostoljubivi domaćini poput Colina Kinga, nekoć plesača a danas hvaljenog dizajnera interijera, koji je za ovo izdanje predstavio svoj stan u New Yorku. Također, tu su i poznata meksička fotografkinja Graciela Iturbide i njezin sin, poznati arhitekt Mauricio Rocha koji su proveli dan, dijeleći kroz slike i razgovor obiteljske anegdote i sjećanja u društvu umjetnice Claudije Fernández za koju ih veže dugogodišnje prijateljstvo.
Također, osim spomenutih, Openhouse u novom broju vodi čitatelje u posjetu Ville Palazzo Digerini u malom mjestašcu Pietrasanta u Toskani gdje su svoj dom pronašli poznati talijanski par umjetnika Vincenzo i Claudia Rose de Cotiis. Malo južnije, u Apuliji, čitatelji novog broja Openhousea mogu posjetiti Casu Soleto, predivnu vilu iz 18. stoljeća kojoj su prilikom renoviranja, dizajneri Andrew Trotter i Marcelo Martínez dali novi sjaj uz apsolutno očuvanje njezine povijesti i tradicije.

Tehnički podaci:
Težina: 0,7 kg
Dimenzije: 20,5 cm x 1,5 cm x 27,5 cm
Meki uvez, 144 stranica
2 različite naslovnice

Upit o proizvodu: Openhouse br.20

Ukoliko trebate dodatne informacije o proizvodu, ispunite formular. Odgovorit ćemo vam u što kraćem roku.

  Vaše ime (obavezno)
  Vaš email (obavezno)

  Upit

  Vaša poruka

  TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK Kategorije: ,
  Ažuriranje…
  • Košarica je prazna