Planer 2024 – Mocca Brown

28.00  (210.97 kn)

Osim prostora, ovaj će planer, što je najbitnije, ukrasiti i vaš život postajući vaš svakodnevni pratitelj kod planiranja i zapisivanja ostvarenih dnevnih aktivnosti.

 

  

Zahvaljujući kombinaciji nijansi umirujuće toplih, smeđe i bež boje, Planer za 2024. godinu Mocca Brown odiše sofisticiranom elegancijom i samim će svojim prisustvom ukrasiti prostor oko sebe – bilo da ga držite u rukama, ili da je ostavljen na stolu, polici, ili nehajno viri iz torbe. Osim prostora, ovaj će planer, što je najbitnije, ukrasiti i vaš život postajući vaš svakodnevni pratitelj kod planiranja i zapisivanja ostvarenih dnevnih aktivnosti.

Reljefni detalj izdignutih slova na naslovnici osim što estetski podiže njegov umjetnički, vizualno zadivljujući izgled, mami i poziva na doživljaj putem svih osjetila – pa i dodirom.

Filozofija koja stoji iza QuoteLife Planera za 2024. godinu počiva na uvjerenju kako je planiranje i optimiziranje vlastitog slobodnog vremena jedan od koraka prema njegovanju i življenju uravnoteženog i ispunjenog života. Iz istog razloga je dizajn njegove unutrašnjosti baziran na čistom, minimalnom rasporedu na stranici s ciljem ostavljanja dovoljno prostora svakome da isti definira prema svojim željama. QuoteLife Planer za 2024. godinu sadrži mali odjeljak s ciljanom namjerom – praćenja provođenja slobodnog vremena na tjednoj bazi.
Bilo da ste s obitelji, bavite se aktivnostima na otvorenom, posvećujete vrijeme sebi, vježbate, učite nešto novo ili uživate u trenucima s prijateljima i voljenima, ovaj će vam planer omogućiti da jednostavno, pregledno i sa stilom, pratite i optimizirate svoje tjedne aktivnosti.

Dimenzije: 130 mm x 180 mm
Boja: Boja kave, smeđa (Mocca Brown)
Broj stranica: 148 stranica s planerom, 20 stranica za bilješke
Papir korišten u izradi ovog notesa ima FSC (Forest Stewardship Council) certifikat kojim se jamči da je njegova proizvodnja u skladu s pravilima pažljivog i održivog gospodarenja šumama te svim procesima proizvodnje na dobrobit drveća, životinja i lokalne zajednice. Korice su izrađene od 300 g FSC® papira, a listovi od 120 g FSC® papira, u prirodnoj bijeloj boji vrlo ugodnoj za oči.
Uvez: Otvoreni uvez na hrptu
EOS Blue White Paper je papir bez celuloze koji kombinira ekološki prihvatljiv i vizualno privlačan dizajn.

Eko proizvodnja

Svi Quotelife proizvodi izrađeni su u Sloveniji od prirodnih materijala. Proizvodi i njihova ambalaža ne sadrže plastiku niti u tragovima što ih čini lako razgradivima. U izradi su korišteni papiri s FSC certifikatom koji su obojeni ekološki prihvatljivim bojama.

Upit o proizvodu: Planer 2024 – Mocca Brown

Ukoliko trebate dodatne informacije o proizvodu, ispunite formular. Odgovorit ćemo vam u što kraćem roku.

  Vaše ime (obavezno)
  Vaš email (obavezno)

  Upit

  Vaša poruka

  TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK Kategorije: , , ,
  Ažuriranje…
  • Košarica je prazna