Quotelife planer 2024 Terazzo

28.00  (210.97 kn)

Filozofija koja stoji iza QuoteLife Planera za 2024. godinu počiva na uvjerenju kako je planiranje i optimiziranje vlastitog slobodnog vremena jedan od koraka prema njegovanju i življenju uravnoteženog i ispunjenog života.

  

Izrađen od inovativnog Kaffee Papiera koji, kako mu i ime sugerira, nastaje od taloga kave, ovaj rokovnik ističe se među ostalima svojim ekološkim karakterom te jedinstvenim optičkim efektom svojih korica. Ovaj izvanredni materijal ne samo da odiše posebnim šarmom, već zorno pokazuje praktični potencijal pretvaranja otpada u nešto izvanredno.

Filozofija koja stoji iza QuoteLife Planera za 2024. godinu počiva na uvjerenju kako je planiranje i optimiziranje vlastitog slobodnog vremena jedan od koraka prema njegovanju i življenju uravnoteženog i ispunjenog života. Iz istog razloga je dizajn njegove unutrašnjosti baziran na čistom, minimalnom rasporedu na stranici s ciljem ostavljanja dovoljno prostora svakome da isti definira prema svojim željama. QuoteLife Planer za 2024. godinu sadrži mali odjeljak s ciljanom namjerom – praćenja provođenja slobodnog vremena na tjednoj bazi.
Bilo da ste s obitelji, bavite se aktivnostima na otvorenom, posvećujete vrijeme sebi, vježbate, učite nešto novo ili uživate u trenucima s prijateljima i voljenima, ovaj će vam planer omogućiti da jednostavno, pregledno i sa stilom, pratite i optimizirate svoje tjedne aktivnosti.

Dimenzije: 130 mm x 180 mm
Boja: Terazzo
Broj stranica: 148 stranica s planerom, 20 stranica za bilješke
Papir korišten u izradi ovog notesa ima FSC (Forest Stewardship Council) certifikat kojim se jamči da je njegova proizvodnja u skladu s pravilima pažljivog i održivog gospodarenja šumama te svim procesima proizvodnje na dobrobit drveća, životinja i lokalne zajednice. Korice su izrađene od 300 g FSC® Reflex papira, a listovi od 120 g FSC® papira, u prirodnoj bijeloj boji vrlo ugodnoj za oči.

*Reflex Coffee papir nastaje recikliranjem (taloga) kave te sadrži 5% ostataka kave i 95% recikliranih vlakana

Eko proizvodnja
Svi Quotelife proizvodi izrađeni su u Sloveniji od prirodnih materijala. Proizvodi i njihova ambalaža ne sadrže plastiku niti u tragovima što ih čini lako razgradivima. U izradi su korišteni papiri s FSC certifikatom koji su obojeni ekološki prihvatljivim bojama.

Upit o proizvodu: Quotelife planer 2024 Terazzo

Ukoliko trebate dodatne informacije o proizvodu, ispunite formular. Odgovorit ćemo vam u što kraćem roku.

  Vaše ime (obavezno)
  Vaš email (obavezno)

  Upit

  Vaša poruka

  TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK Kategorije: , , , ,
  Ažuriranje…
  • Košarica je prazna