Signature dishes

80.00 

Signature Dishes je knjiga koju zaslužuje svaki ljubitelj dobre hrane i koja će zasigurno inspirirati sve koji ju pročitaju da se odvaže i kreiraju i vlastito jelo – s potpisom.

50 recepata za pripremu prepoznatljivih jela s potpisom vrhunskih svjetskih kuhara

U ovoj knjizi recepata 50 vrhunskih kuhara otkriva ono jedno jelo koje najbolje predstavlja njihov stil kuhanja i koje za njih same ima posebno značenje. Osim samog recepta za pripremu jela, u ovoj knjizi kuhari dijele i priču o tome kako je ono nastalo te što im je bila inspiracija pri njegovom kreiranju – i općenito – o svojoj ljubavi prema dobroj hrani i kuhanju.

Među mnogima tu su Mateu Casañas, Oriol Castro i Eduard Xatruch iz poznatog Disfrutar restorana u Barceloni, Julien Royer, vlasnik restorana Odette u Singapuru, nizozemski chef Sergio Herman koji priprema jela u restoranima Pure C i Le Pristine, belgijanac južno-korejskog podrijetla Sang Hoon Degeimbre iz L’Air du Temps, Santiago Lastra iz KOL-a…

Autorica knjige popularna je blogerica Amélie Vincent čiju stranicu The Foodalist prati čak 84,9 tisuća pratitelja, a koja je i autorica izdanja 150 Restaurants You Need To Visit Before You Die.

Signature Dishes je knjiga koju zaslužuje svaki ljubitelj dobre hrane i koja će zasigurno inspirirati sve koji ju pročitaju da se odvaže i kreiraju i vlastito jelo – s potpisom.

Tehnički podaci:
Težina: 1,5 kg
Dimenzije: 22,5 cm × 2,7 cm × 29 cm
Tvrdi uvez, 240 stranica

Upit o proizvodu: Signature dishes

Ukoliko trebate dodatne informacije o proizvodu, ispunite formular. Odgovorit ćemo vam u što kraćem roku.

  Vaše ime (obavezno)

  Vaš email (obavezno)

  Upit

  Vaša poruka

  Još nema recenzija.

  Napiši recenziju

  Budite prvi koji će recenzirati “Signature dishes”

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Možda će vam se također svidjeti…

  Ažuriranje…
  • Košarica je prazna