Transparent zvučnik, crni, L

1,050.00 

Snažan i do savršenstva uravnotežen zvuk koji ispunjava prostor – to je proziran zvučnik!
Izrađen od aluminijskog okvira i kaljenog stakla, ovaj zvučnik zahvaljujući svom dizajnu postaje nezaobilazan i primjetan ukras svakog prostora.

 

Tehničke specifikacije
Dimenzije (mm): 431 × 333 × 118
Težina: 11 kg
L / R driveri: 2 × 3 ” (cijeli raspon)
Woofer: 1 × 6,5 ′
Pojačalo: Ugrađena D klasa (aktivno)
Nominalna snaga: 140W
Zapremina zatvorenog ormara: 10,2 l
Frekvencijski odaziv: 35 Hz – 20 kHz ± 5dB
Visokokvalitetna digitalna obrada signala (DSP)
Prednje komande: glasnoća, bas i visoki tonovi
Izvor signala: 2 x 3,5 mm (sprijeda i straga)
USB utičnica
Kablovi: 2 X audio kabel (dugi i kratki), 2 X kabel za napajanje (napajanje i USB)
Bluetooth
Stražnji utor za nadogradnju/napajanje
Zidni nosač: Uključeni držači i vijci

Dizajn&Kvaliteta
Za izuzetnu simbiozu atraktivnog dizajna i kvalitetnog zvuka prozirni zvučnik nagrađen je brojnim nagradama. Bogat zvuk basa, jasni srednji raspon te oštri visoki tonovi čine da ovaj zvučnik reproducira “proziran zvuk” koji apsolutno niti jednim svojim dijelom ne intervenira u reprodukciji glazbe. No ako ipak poželite podesiti neku nijansu – možete i to zahvaljujući kontrolnim gumbima na prednjoj ploči.

Bežično
Danas mnogi tehnološki proizvodi postanu „zastarjeli“ već nakon samo godinu dana. Ovaj zvučnik napravljen je tako da se otvara budućim nadogradnjama. Zvučnik dolazi s već ugrađenom opcijom za Bluetooth ™ tako da nema potrebe za naknadnim instaliranjem aplikacije već sve funkcionira kao i kod pametnih telefona.
Također, sa stražnje strane nalazi se dio koji može služiti kao izvor napajanja za razne bežične nadogradnje. Preporuča se Echo Input Amazon ™ Alexa aplikacija za umrežavanje ostalih uređaja za reprodukciju muzičkih sadržaja putem Wifi-ja (koja ima sličnu funkcionalnost kao Sonos sustav). U tom slučaju, služeći se ovom vrstom povezivanja, pretpostavka je da se na svakom zvučniku/uređaju koji bi trebao biti dio wifi streaminga uključi Echo Input i onda se ti isti priključeni uređaji konfiguriraju u aplikaciji Alexa. Na ovaj način, putem tako postavljenog zvučnog sustava omogućuje se i kontrola glasa preko Alexa platforme. S obzirom na to da su svi ulazi i priključci smješteni na stražnoj strani zvučnika, dizajnirani su tako da ih u potpunosti kriju od pogleda, a tu su i kratki kablovi. Ovi zvučnici također mogu biti dio postojećeg Sonosova postava. Upotrijebite Sonos Connect ili AMP hub i priključite se na zvučnike. Ovi Sonos hubovi su malo veći pa ih nije moguće „ugraditi“ u zvučnike ali su prikladni za one koji žele kupiti prozirni zvučnik i nastaviti koristiti svoj Sonos sustav.
Ideja na kojoj počivaju ovi zvučnici jest da se zajedno sa razvojem bežićne tehnologije razvija i način njihove nadogradnje. Na taj način zvučnici se mogu nadograditi i prilagoditi prema osobnim željama i preferencijama mijenjanjem samo dijela a ne cijelog zvučnika.

Pakiranje&Raspakiravanje
Da bi se zadržao njihov nov i besprijekoran izgled, preporuča se kod njihovog raspakiravanja i postavljanja koristiti priložene pamučne rukavice. Također, preporuča se prije postavljanja pročitati sve upute i priručnik za korištenje.

Reprodukcija glazbe
Za reprodukciju glazbe može se koristiti glazbeni kabel. Prvo spojite kabel za napajanje i uključite prekidač na prednjoj strani – crveno svjetlo označava da je zvučnik uključen. Zatim priključite audio kabel i reproducirajte glazbu s bilo kojeg izvora po želji.

Bluetooth uparivanje/spajanje
Bluetooth modul nalazi se straga već ugrađen u zvučnik. Da biste pokrenuli način rada za Bluetooth uparivanje pritisnite kratki klik na gumb. Po pritisku gumb bi trebao treptati plavo i crveno. Nakon toga provjerite je li vaš uređaj (npr.pametni telefon) pronađen te na popisu pronađenih uređaja odaberite prozirni zvučnik. I to je to – reprodukcija glazbe s telefona može početi!

Povezivanje više zvučnika
Ako želite spojiti više zvučnika zajedno, na stražnjoj strani nalazi se utičnica. Jednostavno priključite glazbeni kabel s ove linije na liniju do sljedećih zvučnika i to je to!

LIJEVO/DESNO/STEREO način rada
Kada koristite više zvučnika, možda biste htjeli učiniti da zvučnik na lijevoj strani sobe svira samo lijevi kanal i obrnuto. Na stražnjoj strani se nalazi jednostavan prekidač koji omogućuje postavljanje svakog zvučnika u LIJEVO, DESNO ili STEREO način rada. Ako koristite samo jedan zvučnik, uvijek bi trebao biti u STEREO načinu rada.

Montaža na zid
Ovaj zvučnik može se montirati na zid pomoću nosača za zid koji dolaze u pakiranju. Pričvrstite zidne nosače (okrenuti prema unutra) na stražnji okvir zvučnika. Pričvrstite dvije po dvije gumene nožice jednu na drugu i na stražnji okvir otprilike 2 cm od donjeg ruba. Gumene nožice osiguravaju potrebnu udaljenost od zida. Važno!: Prije montiranja na zid provjerite jeste li u stražnji dio uključili kabel za napajanje te jeste li dovršili Bluetooth uparivanje uređaja. Pri postavljanju zvučnika na zid za označavanje rupa predlaže se koristiti predložak skiciran u korisničkom priručniku. Kako biste osigurali horizontalnu ravninu, koristite labelu. Vijci i tipli koji dolaze u pakiranju namijenjeni su za bušenje rupa u betonu i to do 6 mm. Ne preporuča se postavljanje zvučnika na druge vrste zidova. U rupe umetnite tiple i pričvrstite zidne vijke gotovo do kraja, a zatim objesite zvučnik. Svaka ugradnja na zid vrši se na vlastiti rizik.

Upravo je za slučaj budućih nadogradnji ili potrebnih popravaka prozirni zvučnik i napravljen tako da se vrlo lako može rastaviti i ponovno sastaviti. Sve detaljne upute nalaze se u korisničkom priručniku.

Upit o proizvodu: Transparent zvučnik, crni, L

Ukoliko trebate dodatne informacije o proizvodu, ispunite formular. Odgovorit ćemo vam u što kraćem roku.

  Vaše ime (obavezno)

  Vaš email (obavezno)

  Upit

  Vaša poruka

  Još nema recenzija.

  Napiši recenziju

  Budite prvi koji će recenzirati “Transparent zvučnik, crni, L”

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Možda će vam se također svidjeti…

  Ažuriranje…
  • Košarica je prazna