• Selectedd u Nicolas Concept Storeu

  Maja Merlić, talentirana arhitektica mlađe generacije, autorica je novog vizuala Nicolas Concept Storea. Osim vizualnih promjena, suradnja sa Selectedd dizajnerskom trgovinom, galerijom i knjižarom dodatno je obogatila Nicolas ponudu.

  Više
 • Uz najpoznatije svjetske concept trgovine, ručno rađeni nakit Corali u Selecteddu

  Uz najpoznatije concept trgovine u Kopenhagenu, New Yorku, Reykjaviku, Amsterdamu, Madridu, Berlinu, Corali nakit može se nabaviti i u našoj dizajnerskoj trgovini, galeriji i knjižari Selectedd.

  Više
 • Transparent gramofon osvojio Wallpaper* Design Awards 2024

  Osvojiti, ili čak biti nominiran za Wallpaper* Design Awards, označava potvrdu vrhunske kvalitete, kreativnosti i inovacija. U kvalitetu gramofona i profinjen dizajn možete se uvjeriti u našoj dizajnerskoj trgovini.

  Više
 • Vodič božićnih poklona iz Selectedda

  Uz blagdane iza ugla, potraga za prigodnim božićnim darom više ne mora biti uzbudljiva avantura. U Selectedd asortimanu nudimo proizvode koji će oduševiti svakoga. Prepustite se čarima skandinavskog stila kreiranim s pažnjom.

  Više
 • August Sandgren kožna kutija za pohranu, boja oraha, M

  Stogodišnji luksuzni danski brand August Sandgren u Selecteddu

  Ponudu smo obogatili smo asortimanom renomiranog danskog branda čija povijest seže do 1920. godine. August Sandgren specijalizirao se za proizvodnju kožnih luksuznih proizvoda za pohranu čiji se dizajn opisuje kao vječan. Proizvodi ne podilaze trendovima, rađeni su ručnom tradicionalnom tehnikom te kreirani za dugotrajno korištenje.

  Više
 • HKliving keramičke zdjelice

  Postavite stol setom Kyoto keramičkog posuđa inspiriranog Japanom

  HKliving nas je oduševio kolekcijom keramičkog posuđa inspiriranog Japanom koju, naravno, možete nabaviti u našoj trgovini i webshopu. Zdjele za rezance, šalice za čaj ili kavu, čajne žličice ili plitke zdjelice te matcha šalice. Svaki komad ovog keramičkog posuđa odiše umirujućim skladom. 

  Više
 • Maison Bengal jutene torbe Selectedd

  Jutena XL torba s najfinijim vlaknima je sve što vam treba

  Dvije godine surađujemo s Maison Bengalom, kompanijom koja je posvećena ženama iz Bangladeša, njihovom razvoju, vještinama te podizanju svijesti o načelima pravedne trgovine i Fair Trade industriji.

  Više
 • Selectedd 'Illuminating the Senses'

  Aktivirali smo osjetila izložbom “Illuminating the Senses”

  Kako nas svjetlo može povezati i preobraziti, otkrijte do 7. lipnja u Brigadinom showroomu u Centru Kaptol gdje smo postavili izložbu “Illuminating the Senses”.

  Više
 • Prva jutarnja kava s coffee entuzijasticom Nives Borko

  Kad dođem na posao u Selectedd obavezno popijem još šalicu ili dvije Sjöstrand specialty kave iz kapsula, a za tu pripremu koristim Sjöstrand aparat za kavu. Sjöstrand aparat za kavu je izrađen od nehrđajućeg čelika te ima visokotlačnu pumpu od 19 bara koja osigurava idealni balans punoće okusa i mirisa kave.

  Više
Ažuriranje…
 • Košarica je prazna