S danskim Shangies eko natikačama upoznali smo vas prošle godine. Ovog puta predstavljamo vam nove boje i modele. Prozračne, kvalitetne, udobne i praktične za kratke i duge šetnje, Shangies eko natikače željet ćete imati uvijek pokraj sebe i na svojim nogama. 

 

Stigli su nam MOEBE minimalistički proizvodi danskog dizajn studija i kreativnog trojca Martina de Neergaarda Christensena, Nicholasa Oldroyda i Andersa Thamsa. Od početne ideje do finalnog proizvoda – spomenuti trojac uvijek stvara in-house, a ljepota njihovog dizajna je u modularnosti, jednostavnom dizajnu, jednostavnom montiranju proizvoda te recikliranju.

 
BERGSPOTTER HELENA TEGLA I PODMETAČ

Da vaše biljke govore rekle bi vam da ne postoji ništa bolje od kvalitetne glinene posude koja korijenju daje prostor za disanje i čuva joj svu potrebnu vlagu. Jedne od najkvalitetnijih keramičkih tegli možete pronaći i u našoj trgovini. Glazirana Bergspotter tegla i podmetač Julie, kao i proširena kolekcija Elisabeth i Helena, vašim će biljkama pružiti uistinu kvalitetan dom.

 

Prijateljstvo naše concept trgovine s danskom umjetničkom galerijom Alium i The Poster Clubom donijelo je novu i kvalitetnu ponudu umjetničkih visokokvalitetnih printeva tiskanih poznatom Giclée likovnom grafičkom tehnikom tiska s dugotrajnom tintom.

 
Photo: Courtesy of Artisan Books

Mislimo kako ljubav trebamo slaviti svaki dan i da su znakovi pažnje uvijek dobra ideja, posebno kad se približava dan zaljubljenih. Zato smo za vas pripremili SELECTEDD Valentinovo kategoriju prepunu pažljivo odabranih poklona, kao i pet ideja za ljubavno darivanje za njega i nju ili za vas.

 

Čitanje i kava, najbolja kombinacija za uživanje i inspiraciju. Iz mjeseca u mjesec, SELECTEDD ponuda magazina se proširuje, a uz kultne magazine nudimo i ukusnu 100 posto organsku kavu koju možete napraviti u Sjöstrand coffee concept aparatu za espresso.

 
ZELENA IONANTHA – ZRAČNA BILJKA

Ako ste u potrazi za posebnim poklonom za biljkoljupce ili želite svoju kućnu džunglu učiniti još zelenijom, donosimo vam ponudu biljaka, dizajnerskih dodataka i korisnih priručnika koji će vas potaknuti na još zeleniji stil života.

 

Na SELECTEDD policama čekaju vas The Nordic Baking Book, Advent i The Season, tri sjajne knjige koje će ispeći vrhunske ideje za blagdanski ugođaj.

 
T-Lamp Brass Frama Lighting SELECTEDD

Stolnu T-lamp dizajnirao je zagrebački multidisciplinarni studio Regular Company za poznati brend namještaja FRAMA.

 
SELECTEDD_pokloni_poduzetnik copy

Bliži se vrijeme adventa, zato smo odlučili za vas kreirati SELECTEDD vodič za darivanje i na taj vam način pomoći ili olakšati odabir originalnih poklona za vaše partnere, obitelj, prijatelje ili kolege. 

Ažuriranje…
  • Košarica je prazna