Prijateljstvo naše concept trgovine s danskom umjetničkom galerijom Alium i The Poster Clubom donijelo je novu i kvalitetnu ponudu umjetničkih visokokvalitetnih printeva tiskanih poznatom Giclée likovnom grafičkom tehnikom tiska s dugotrajnom tintom.

 
Photo: Courtesy of Artisan Books

Mislimo kako ljubav trebamo slaviti svaki dan i da su znakovi pažnje uvijek dobra ideja, posebno kad se približava dan zaljubljenih. Zato smo za vas pripremili SELECTEDD Valentinovo kategoriju prepunu pažljivo odabranih poklona, kao i pet ideja za ljubavno darivanje za njega i nju ili za vas.

 

Čitanje i kava, najbolja kombinacija za uživanje i inspiraciju. Iz mjeseca u mjesec, SELECTEDD ponuda magazina se proširuje, a uz kultne magazine nudimo i ukusnu 100 posto organsku kavu koju možete napraviti u Sjöstrand coffee concept aparatu za espresso.

 
ZELENA IONANTHA – ZRAČNA BILJKA

Ako ste u potrazi za posebnim poklonom za biljkoljupce ili želite svoju kućnu džunglu učiniti još zelenijom, donosimo vam ponudu biljaka, dizajnerskih dodataka i korisnih priručnika koji će vas potaknuti na još zeleniji stil života.

 

Na SELECTEDD policama čekaju vas The Nordic Baking Book, Advent i The Season, tri sjajne knjige koje će ispeći vrhunske ideje za blagdanski ugođaj.

 
T-Lamp Brass Frama Lighting SELECTEDD

Stolnu T-lamp dizajnirao je zagrebački multidisciplinarni studio Regular Company za poznati brend namještaja FRAMA.

 
SELECTEDD_pokloni_poduzetnik copy

Bliži se vrijeme adventa, zato smo odlučili za vas kreirati SELECTEDD vodič za darivanje i na taj vam način pomoći ili olakšati odabir originalnih poklona za vaše partnere, obitelj, prijatelje ili kolege. 

 
BOIR_SAL⊥_SELECTEDD

Bezvremenski dizajn, premium kvaliteta te poštivanje ekoloških i etičkih standarda trebale bi biti niti vodilje pri odabiru poklona za poslovne partnere. Zato vam predlažemo da zavirite u naš svijet pomno odabranih poslovnih poklona koji podržavaju zeleni lifestyle.

 
SHANGIES NATIKAČE KREM BIJELA

Brend Shangies danskom se tržištu predstavio u lipnju 2016. godine i odmah je dobio svoje sljedbenike. Izrazito kvalitetne ekološke natikače pristaju uz svaku odjevnu kombinaciju zbog svojih upečatljivih boja. Natikače su lagane, udobne te praktične za kraća i duža putovanja.

 
Transparent zvučnik u SELECTEDD trgovini

Švedska tvrtka Transparent Sound, sa sjedištem u Stockholmu, prije osam godina lansirala je istoimene minimalističke zvučnike čistog neutralnog zvuka i dizajna inspiriranog skandinavskom funkcionalnošću te bezvremenskim elementima, materijalima, teksturama i detaljima. Transparent Sound zvučnici dizajnirani su s mišlju da mogu biti dizajnerski predmet koji se uklapa u svaki prostor, ali i dizajnerski vrhunski komad tehnologije.

Ažuriranje…
  • Nema proizvoda u košarici