Društvene igre vole sve generacije, mogu biti odličan rođendanski poklon ili ih jednostavno možete pokloniti sebi s ciljem organiziranja zabavnih večeri za cijelo društvo. Toplo ljetno vrijeme nas još uvijek časti –  tako da naš odabir možete, još uvijek, igrati i na terasima uz vaša odabrana pića.

 

Stigli su nam MOEBE minimalistički proizvodi danskog dizajn studija i kreativnog trojca Martina de Neergaarda Christensena, Nicholasa Oldroyda i Andersa Thamsa. Od početne ideje do finalnog proizvoda – spomenuti trojac uvijek stvara in-house, a ljepota njihovog dizajna je u modularnosti, jednostavnom dizajnu, jednostavnom montiranju proizvoda te recikliranju.

 
HOUSE DOCTOR VAZA TINKA, SMEĐA

Do 19. kolovoza sve proizvode iz naše online ponude možete nabaviti po 15 posto nižoj cijeni. Proučite Za nju, Za njega, Gourmet, Putovanja, Lifestyle, Interijer, Outdoor, Ured, Tech&Music i FRAMA kategorije i razveselite sebe ili svoje bližnje s pomaknutim i drugačijim poklonima i predmetima.

 

S danskim Shangies eko natikačama upoznali smo vas prošle godine. Ovog puta predstavljamo vam nove boje i modele. Prozračne, kvalitetne, udobne i praktične za kratke i duge šetnje, Shangies eko natikače željet ćete imati uvijek pokraj sebe i na svojim nogama. 

 
BERGSPOTTER HELENA TEGLA I PODMETAČ

Da vaše biljke govore rekle bi vam da ne postoji ništa bolje od kvalitetne glinene posude koja korijenju daje prostor za disanje i čuva joj svu potrebnu vlagu. Jedne od najkvalitetnijih keramičkih tegli možete pronaći i u našoj trgovini. Glazirana Bergspotter tegla i podmetač Julie, kao i proširena kolekcija Elisabeth i Helena, vašim će biljkama pružiti uistinu kvalitetan dom.

 

Prijateljstvo naše concept trgovine s danskom umjetničkom galerijom Alium i The Poster Clubom donijelo je novu i kvalitetnu ponudu umjetničkih visokokvalitetnih printeva tiskanih poznatom Giclée likovnom grafičkom tehnikom tiska s dugotrajnom tintom.

 
Photo: Courtesy of Artisan Books

Mislimo kako ljubav trebamo slaviti svaki dan i da su znakovi pažnje uvijek dobra ideja, posebno kad se približava dan zaljubljenih. Zato smo za vas pripremili SELECTEDD Valentinovo kategoriju prepunu pažljivo odabranih poklona, kao i pet ideja za ljubavno darivanje za njega i nju ili za vas.

 

Čitanje i kava, najbolja kombinacija za uživanje i inspiraciju. Iz mjeseca u mjesec, SELECTEDD ponuda magazina se proširuje, a uz kultne magazine nudimo i ukusnu 100 posto organsku kavu koju možete napraviti u Sjöstrand coffee concept aparatu za espresso.

 
ZELENA IONANTHA – ZRAČNA BILJKA

Ako ste u potrazi za posebnim poklonom za biljkoljupce ili želite svoju kućnu džunglu učiniti još zelenijom, donosimo vam ponudu biljaka, dizajnerskih dodataka i korisnih priručnika koji će vas potaknuti na još zeleniji stil života.

 

Na SELECTEDD policama čekaju vas The Nordic Baking Book, Advent i The Season, tri sjajne knjige koje će ispeći vrhunske ideje za blagdanski ugođaj.

Ažuriranje…
  • Košarica je prazna