BOIR_SAL⊥_SELECTEDD

Bezvremenski dizajn, premium kvaliteta te poštivanje ekoloških i etičkih standarda trebale bi biti niti vodilje pri odabiru poklona za poslovne partnere. Zato vam predlažemo da zavirite u naš svijet pomno odabranih poslovnih poklona koji podržavaju zeleni lifestyle.

 
SHANGIES NATIKAČE KREM BIJELA

Brend Shangies danskom se tržištu predstavio u lipnju 2016. godine i odmah je dobio svoje sljedbenike. Izrazito kvalitetne ekološke natikače pristaju uz svaku odjevnu kombinaciju zbog svojih upečatljivih boja. Natikače su lagane, udobne te praktične za kraća i duža putovanja.

 
Transparent zvučnik u SELECTEDD trgovini

Švedska tvrtka Transparent Sound, sa sjedištem u Stockholmu, prije osam godina lansirala je istoimene minimalističke zvučnike čistog neutralnog zvuka i dizajna inspiriranog skandinavskom funkcionalnošću te bezvremenskim elementima, materijalima, teksturama i detaljima. Transparent Sound zvučnici dizajnirani su s mišlju da mogu biti dizajnerski predmet koji se uklapa u svaki prostor, ali i dizajnerski vrhunski komad tehnologije.

 
selectedd dizajnerska trgovina Zagreb

Posjetite našu zagrebačku minimalističku oazu europskih dizajnerskih predmeta, knjiga, časopisa i inspirativnih dizajnerskih poklona na adresi Preradovićeva 32 u dvorištu, koja će biti otvorena od ponedjeljka do petka od 9 do 18 sati te subotom od 10 do 14 sati.

 
frama polica od crnog čelika i ogledalo lifestyle

Prirodni materijali, jednostavna geometrija i bezvremenski dizajn vrijednosti su po kojima je jedan od najpoznatijih skandinavskih dizajnerskih brendova Frama poznat u svijetu. Smješten u impresivnoj i zaštićenoj povijesnoj zgradi St. Pauls Apotek (1878.) u Kopenhagenu, Frama studio ljubitelje dizajna uveseljava različitim kolekcijama: od namještaja, rasvjete, knjiga do ručno rađenog keramičkog posuđa, kozmetike i arhitekture interijera.

 
kinfolk magazin br 35 naslovnica

KINFOLK, jedan od najpoznatijih magazina na svijetu, sa svojim rustikalnim i sofisticiranim chic dizajnom postao je jedna od najvećih inspiracija medijskog i dizajnerskog svijeta. Brend jasne strategije i slow living filozofije svoje prve riječi otisnuo je u američkom studentskom stanu, a sada se cijeni, prodaje i dostavlja cijelom svijetu. Osim američkog, japanskog, ruskog ili britanskog tržišta, kultni magazin svoje teme i jedinstvenu estetiku nudi i hrvatskim čitateljima.

 
bite art kutija paprenjaka sa slikama hrvatskih umjetnika

Prilikom odabira poslovnog poklona bitno je voditi računa o nizu stvari, jer poslovni pokloni predstavljaju vašu firmu i njezine vrednote. I još više od toga – pokloni komuniciraju koliko važnosti pridajete tvrtki ili osobi kojoj poklanjate. Ali, zadnjih godina u poslovnom se poklanjanju nameće još jedna iznimno važna kategorija – održivo pakiranje. I najbolji poslovni poklon…

 
selectedd savjeti za savrseno pakiranje banner

Sezona putovanja pravi je izvor inspiracije i motivacije za pokret. Ako nemate ideju gdje i kako putovati, sada je pravo vrijeme za planiranje putovanja. Bilo da ste ljubitelj vikend izleta ili dugog, višetjednog odmora, uvijek je dobro znati nekoliko korisnih vještina kako biste se brzo i praktično spakirali. Pogotovo ako putujete avionom, mudro pakiranje u…

 
selectedd naslovnica blog čemu služe kuglice od cedra

Blagodati cedra, u proizvodnji parfema i eteričnih ulja nemjerljiva su, a zanimljivo je kako su još antički Grci koristili cedar ne samo za opuštanje i kupke već i kako bi se zaštitili od insekata, pogotovo moljaca. U Ilijadi je Homer spominjao prsluk natopljen cedrom u priči o Prijamovom blagu pa značajke cedrovine poprimaju i bajkovit,…

 
selectedd pokloni za valentinovo banner

Valentinovo ne bi bilo Valentinovo da taj dan ne ispunimo čarobnim trenucima s voljenom osobom. Male geste ljubavi i pažnje pretvaraju Dan zaljubljenih u jedan od najljepših dana u godini. No, i za obasipavanje pažnjom voljene osobe, potrebno je imati stila te pristupiti osobno i kreativno. Stoga, osluškivanje želja voljene osobe i prilagođavanje onoga što…

Ažuriranje…
  • Nema proizvoda u košarici