BOON ČAŠE – čaše koje mame osmijeh na lice!

Zašto ne bismo svakodnevicu uljepšali maštovitim dizajnom, pa i kad su čaše u pitanju! Boon staklene čaše, najnoviji proizvod progresivnog nizozemskog dizajnerskog studija PUIK, inspirirane su zabavnim parkovima, mirisom šećerne vate, balonima, klaunovima i dječjim smijehom.

 
AARKE KARBONATOR 3 – APARAT ZA SODA-VODU - sjajni krom

Želite i kod kuće miksati razna pjenušava i osvježavajuća pića? U tome će vam pomoći AARKE aparat za gaziranje vode napravljen od vrhunskih materijala s visokokvalitetnim sigurnosnim ventilima. 

 

Scandinavia Form je dizajnerski brend koji pomiče granice skandinavskog stila. Suradnja s umjetnicima i dizajnerima iz cijelog svijeta ključna je za razvoj njihovih proizvoda. „Istražujemo povratak izvornom, priroda nam je izvor inspiracije, kreativnosti, strukture, svih iskustava i dobrobiti“, ističu.

 

Knut Benedik Humlevik i Nikolaj Meier pokrenuli su brand New Works odajući počast prirodnim materijalima i skulpturalnim oblicima jer su se, kako ističu, htjeli odmaknuti od previše uglađenog i čistog skandinavskog dizajna. Od inicijalne ideje pa sve do danas razvijaju predmete koji su na ivici između rustikalnog i profinjenog.

 
AGAPÉ NAUŠNICE PALMYRE

Agapé nakit božanske i bezuvjetne ljubavi, pariškog studija osnovanog prije tri godine, nastao je pod utjecajem vječne elegancije, francuske romantike, suptilne pristupačnosti te drevne kulture modernog zaokreta.

 

Nekoliko dana dijeli nas od najljepših dana u godini koje, najčešće, provodimo s najdražima. Ako do sad niste imali vremena razmišljati o darovima ili niste našli adekvatnu inspiraciju – donosimo vam Selectedd vodič za blagdansko darivanje povezanog u Cosy Xmas, Book Lover, Japan Lover, Art&Green, The Chef, Book Lover, Slow Traveler i Luxurious Gifts teme.

 

Selectedd u Ratkajevom prolazu na broju 10 nova je concept trgovina koja premium ponudom, kao i interijerom, čini jedinstveni spoj galerije, knjižare i dizajnerske trgovine. Posebnost nove lokacije je dolazak u tako zvani design district. Druga Selectedd trgovina se po estetici, funkciji, beskompromisnoj kvaliteti i održivosti prirodno uklopila u atmosferu i ponudu dizajnerskog djela grada.

 

Društvene igre vole sve generacije, mogu biti odličan rođendanski poklon ili ih jednostavno možete pokloniti sebi s ciljem organiziranja zabavnih večeri za cijelo društvo. Toplo ljetno vrijeme nas još uvijek časti –  tako da naš odabir možete, još uvijek, igrati i na terasima uz vaša odabrana pića.

 
MOEBE ORGANIZATOR

Stigli su nam MOEBE minimalistički proizvodi danskog dizajn studija i kreativnog trojca Martina de Neergaarda Christensena, Nicholasa Oldroyda i Andersa Thamsa. Od početne ideje do finalnog proizvoda – spomenuti trojac uvijek stvara in-house, a ljepota njihovog dizajna je u modularnosti, jednostavnom dizajnu, jednostavnom montiranju proizvoda te recikliranju.

 
HOUSE DOCTOR VAZA TINKA, SMEĐA

Do 19. kolovoza sve proizvode iz naše online ponude možete nabaviti po 15 posto nižoj cijeni. Proučite Za nju, Za njega, Gourmet, Putovanja, Lifestyle, Interijer, Outdoor, Ured, Tech&Music i FRAMA kategorije i razveselite sebe ili svoje bližnje s pomaknutim i drugačijim poklonima i predmetima.

Ažuriranje…
  • Košarica je prazna