Reklamacije, povrat robe i novca

Reklamacije

Prilikom preuzimanja robe Kupac je obvezan pregledati pošiljku, i odmah e-mailom obavijestiti Prodavatelja o eventualnom oštećenju ili pogrešci u isporuci.
Ukoliko se radi o krivo isporučenoj robi Kupac ima pravo takvu robu ne preuzeti, a trošak ponovljene isporuke snosi Prodavatelj.

Ako se utvrdi da proizvod treba zamjenu, Prodavatelj će zamijeniti oštećeni artikl o vlastitom trošku. Za sve reklamacije i pitanja stojimo vam na rapolaganju putem e-maila: contact@selectedd.hr

Povrat robe i sredstava

Ukoliko primljeni proizvod(i) iz bilo kojeg razloga nisu u skladu s Vašim očekivanjima nudimo mogućnost povrata proizvoda I sredstava sukladno zakonskim uvjetima i rokovima. Troškove dostave i povrata robe u ovom slučaju snosi Kupac. Artikli na sniženju se ne mogu vratiti.

Upute za povrat robe

1. Proizvod koji vraćate ne smije biti korišten i mora biti u originalnom neoštećenom pakiranju.

2. Pošaljite nam e-mail na nives@minutadvije.hr ili contact@selectedd.hr najkasnije 14 dana od primitka pošiljke, s računom, informacijama o proizvodu, datumu kupovine i dostave i zatražite povrat proizvoda.

3. Nakon što dobijete suglasnost za povrat od tvrtke Minuta dvije d.o.o. zapakirajte proizvod u originalno pakiranje i pakiranje za slanje, priložite original računa i pošaljite na:

Minuta dvije d.o.o.
SELECTEDD
Palmotićeva 29
10 000 Zagreb

4. Proizvod je Vaša odgovornost dok ne dođe do nas. Radi zaštite Vaših interesa
savjetujemo preporučeno slanje paketa ili opciju praćenja slanja pošiljke.

Povrat sredstava

Nakon prijema i pregleda robe, poslat ćemo vam e-poruku kako bismo vas obavijestili da smo zaprimili povrat robe. Također ćemo vas obavijestiti o prihvatu ili odbijanju vašeg povrata.

Ako je vaš povrat odobren, vaš zahtjev će biti obrađen i sredstva će biti vraćena na vašu kreditnu karticu ili izvorni način plaćanja.

Odgovornost za materijalne nedostatke

Sukladno Zakonu o zaštiti potrošača, na odnose između potrošača (krajnjeg korisnika) i tvrtke Minuta dvije za usluge d.o.o., u slučaju materijalnog nedostatka na proizvodu se primjenjuju odredbe Zakona o obveznim odnosima (NN 35/05, 41/08, 125/11, 78/15) o odgovornosti za materijalne nedostatke.

Jednostrani raskid ugovora

Sukladno Zakonu o zaštiti potrošača imate pravo, bez navođenja razloga, jednostrano raskinuti ugovor u roku od 14 dana od datuma isporuke proizvoda, odnosno zadnjeg proizvoda iz narudžbe.

Standardni informacijski obrazac za jednostrani raskid ugovora možete preuzeti s ovog linka.

Da biste mogli ostvariti pravo na jednostrani raskid ovoga Ugovora, morate nas obavijestiti o svojoj odluci o jednostranom raskidu ugovora prije isteka roka i to nedvosmislenom izjavom poslanom elektroničkom poštom, u kojoj ćete navesti svoje ime i prezime, adresu, broj telefona i adresu elektroničke pošte.
Krajnji korisnik je sukladno Zakonu o zaštiti potrošača odgovoran za svako umanjenje vrijednosti robe koja je rezultat rukovanja robom, osim onog koje je bilo potrebno za utvrđivanje prirode, obilježja i funkcionalnosti robe.

Pravo na jednostrani raskid ugovora isključeno je u slučajevima navedenima člankom 74. Zakona o zaštiti potrošača.

Autorska prava

Vlasnici domene polažu pravo na sadržaje (tekstualne i vizualne materijale, baze podataka i programerski kod). Neovlašteno korištenje gore navedenih materijala smatra se kršenjem autoskih prava i podložno je pravnoj proceduri.

Ažuriranje…
  • Košarica je prazna