SELECTEDD je internetska i fizička trgovina u kojoj istražujemo, otkrivamo i za vas pomno biramo inovativne i inspirativne dizajnerske predmete i poklone.

Gdje se nalazimo?

Ratkajev prolaz 10, Zagreb
Radno vrijeme:
ponedjeljak – petak: 10 – 20 sati
subota: 10 – 15 sati

SELECTEDD je rezultat koji se deset godina pojavljivao u mojim snovima, planovima, otkrivanjima i istraživanjima. Ljubav prema dizajnu usmjerila me u stvaranje brenda koji nudi odabrane inspirativne dizajnerske predmete i poklone koji su pomaknuti u svojoj formi i funkciji. 

Brendovi koji se nalaze u SELECTEDD ponudi već sada imaju kultni svjetski status, ali moj odabir ne staje samo na njima. Selekcija nikad nije preskočila male europske radionice, kao niti startup projekte s jasnom i dugoročnom vizijom.

Tijekom proteklih deset godina SELECTEDD klijenti bili su isključivo tvrtke. No potaknuta pozitivnim komentarima i mnogobrojnim upitima odlučila sam odabrane predmete pokazati i svima vama koji želite pokloniti, drugima ili sebi, predmete koji će uistinu biti jedinstveni.

Za vas ću i dalje jednako strastveno tražiti brendove i proizvode koji će ispuniti vaše i naše estetske te funkcionalne kriterije. Tražit ću predmete koji će biti praktični, ali i pomaknuti onoliko koliko je potrebno da se sa svojom originalnošću prirodno uklope u svakodnevicu, čineći je  jedinstvenom i neodoljivo privlačnom.

Hvala vam što ste dio SELECTEDD zajednice.

Nives Borko

Ažuriranje…
  • Košarica je prazna