SELECTEDD je istraživanje, otkrivanje i pomno biranje inovativnih te inspirativnih dizajnerskih predmeta i poklona.

SELECTEDD je rezultat koji se deset godina pojavljivao u mojim snovima, planovima, otkrivanjima i istraživanjima. Ljubav prema dizajnu usmjerila me u stvaranje brenda koji nudi odabrane inspirativne dizajnerske predmete i poklone koji su pomaknuti u svojoj formi i funkciji. 

Brendovi koji se nalaze u SELECTEDD ponudi već sada imaju kultni svjetski status, ali moj odabir ne staje samo na njima. Selekcija nikad nije preskočila male europske radionice, kao niti startup projekte s jasnom i dugoročnom vizijom.

Tijekom proteklih deset godina SELECTEDD klijenti bili su isključivo tvrtke. No potaknuta pozitivnim komentarima i mnogobrojnim upitima odlučila sam odabrane predmete pokazati i svima vama koji želite pokloniti, drugima ili sebi, predmete koji će uistinu biti jedinstveni.

Za vas ću i dalje jednako strastveno tražiti brendove i proizvode koji će ispuniti vaše i naše estetske te funkcionalne kriterije. Tražit ću predmete koji će biti praktični, ali i pomaknuti onoliko koliko je potrebno da se sa svojom originalnošću prirodno uklope u svakodnevicu, čineći je  jedinstvenom i neodoljivo privlačnom.

Hvala vam što ste dio SELECTEDD zajednice.

Nives Borko,
Selectedd.hr

Nives_Minutadvije

Kontaktirajte nas

Kontakt broj: +385 91 2012 456
E-pošta: contact@selectedd.hr, nives@minutadvije.hr
Showroom: Preradovićeva 32, u dvorištu, 10 000 Zagreb, Hrvatska

Sjedište: Palmotićeva 29, 10 000 Zagreb, Hrvatska

Ažuriranje…
  • Nema proizvoda u košarici