Quotelife planer 2024 Taupe

28.00 

Filozofija koja stoji iza QuoteLife Planera za 2024. godinu počiva na uvjerenju kako je planiranje i optimiziranje vlastitog slobodnog vremena jedan od koraka prema njegovanju i življenju uravnoteženog i ispunjenog života.

Filozofija koja stoji iza QuoteLife Planera za 2024. godinu počiva na uvjerenju kako je planiranje i optimiziranje vlastitog slobodnog vremena jedan od koraka prema njegovanju i življenju uravnoteženog i ispunjenog života. Iz istog razloga je dizajn njegove unutrašnjosti baziran na čistom, minimalnom rasporedu na stranici s ciljem ostavljanja dovoljno prostora svakome da isti definira prema svojim željama. QuoteLife Planer za 2024. godinu sadrži mali odjeljak s ciljanom namjerom – praćenja provođenja slobodnog vremena na tjednoj bazi.
Bilo da ste s obitelji, bavite se aktivnostima na otvorenom, posvećujete vrijeme sebi, vježbate, učite nešto novo ili uživate u trenucima s prijateljima i voljenima, ovaj će vam planer omogućiti da jednostavno, pregledno i sa stilom, pratite i optimizirate svoje tjedne aktivnosti.

Dimenzije: 130 mm x 180 mm
Boja: Taupe (boja između sive i smeđe)
Broj stranica: 148 stranica s planerom, 20 stranica za bilješke
Papir korišten u izradi ovog notesa ima FSC (Forest Stewardship Council) certifikat kojim se jamči da je njegova proizvodnja u skladu s pravilima pažljivog i održivog gospodarenja šumama te svim procesima proizvodnje na dobrobit drveća, životinja i lokalne zajednice. Korice su izrađene od 300 g FSC® papira, a listovi od 120 g FSC® papira, u prirodnoj bijeloj boji vrlo ugodnoj za oči.

Eko proizvodnja

Svi Quotelife proizvodi izrađeni su u Sloveniji od prirodnih materijala. Proizvodi i njihova ambalaža ne sadrže plastiku niti u tragovima što ih čini lako razgradivima. U izradi su korišteni papiri s FSC certifikatom koji su obojeni ekološki prihvatljivim bojama.

Upit o proizvodu: Quotelife planer 2024 Taupe

Ukoliko trebate dodatne informacije o proizvodu, ispunite formular. Odgovorit ćemo vam u što kraćem roku.

  Vaše ime (obavezno)

  Vaš email (obavezno)

  Upit

  Vaša poruka

  Još nema recenzija.

  Napiši recenziju

  Budite prvi koji će recenzirati “Quotelife planer 2024 Taupe”

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Ažuriranje…
  • Košarica je prazna