Black Object 01, Carsten Beck

165.00 

Art print tiskan visokokvalitetnom Giclée tehnikom na finom i kvalitetnom papiru (265 g), potpisuje Carsten Beck u sklopu ekskluzivne suradnje s ALIUM danskom umjetničkom galerijom.

 

Dostupno uz narudžbu

Art print tiskan visokokvalitetnom Giclée tehnikom na finom i kvalitetnom papiru (265 g), potpisuje Carsten Beck u sklopu ekskluzivne suradnje s ALIUM danskom umjetničkom galerijom.

Giclée je likovna grafička tehnika tiska kvalitetnom i dugotrajnom tintom na visokokvalitetnom papiru čime nastaju reprodukcije iznimne kvalitete što se prije svega vidi u njihovim jasnim, vibrantnim bojama te postojanosti dubokog rastera svjetlosti i vizualnog doživljaja dubine.

Carsten Beck je danski umjetnik i dizajner sa snažnom strašću prema geometrijskim oblicima. Intuitivno ih osjećajući, s gotovo matematičkom preciznošću za detalje, Beck spaja boje i oblike.

Umjetnički print dolazi pakiran u zaštitni kartonski tuljac za sigurniji i lakši prijenos. Posteri odgovaraju za umetanje u okvir dimenzija 50 cm (duljina) x 50 cm (visina)..

Dimenzije:        50 cm (duljina) x 50 cm (visina)

„Osnovna ideja u podlozi mog stvaranja jest izražavanje u okviru bazičnih oblika. Iskustvo koje imam na području grafičke umjetnosti i fotografije daje mi mogućnosti da vidim novu perspektivu u umjetnosti. Jednostavne linije koje stvaraju novi objekt fasciniraju me i potiču da o umjetnosti razmišljam na nov način.“

Upit o proizvodu: Black Object 01, Carsten Beck

Ukoliko trebate dodatne informacije o proizvodu, ispunite formular. Odgovorit ćemo vam u što kraćem roku.

  Vaše ime (obavezno)

  Vaš email (obavezno)

  Vaša poruka

  Još nema recenzija.

  Napiši recenziju

  Budite prvi koji će recenzirati “Black Object 01, Carsten Beck”

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Možda će vam se također svidjeti…

  Ažuriranje…
  • Košarica je prazna