Brush Orchestra, Johannes Geppert

48.58 160.59 

“Pravila su dio života, ali i među njima mora postojati ravnoteža, nešto što nas istovremeno oslobađa od pravila – a to je apstrakcija.”

Kako biste art print stavili u košaricu, molimo odaberite najprije dimenziju pa opciju sa ili bez okvira.

Dostupno i u našoj trgovini.

Art print tiskan na finom i kvalitetnom papiru (265 g) za THE POSTER CLUB kolekciju ekskluzivno potpisuje poznati njemačko-australski umjetnik Johannes Geppert.
Art print dolazi pakiran u zaštitni kartonski tuljac za sigurniji i lakši prijenos. Art print odgovara za umetanje u okvire standardnih dimenzija.

Dimenzije:
30 cm (duljina) x 40 cm (visina)
50 cm (duljina) x 70 cm (visina)

 

O JOHANNESU GEPPERTU

Umjetnik Johannes Geppert živi i radi u Sydneyu u Australiji gdje se kao dvadesetogodišnjak doselio iz Njemačke. Osim u novom rodnom gradu, život ga je posljednjih godina vodio i do Berlina, Montreala i Vancouvera.
U svom umjetničkom stvaranju Johannes uglavnom koristi pastel, ugljen, kist i svoje ruke, ali voli eksperimentirati sa svim umjetničkim sredstvima koje mu se u trenutku stvaranja nađu pod rukom.

“Pravila su dio života, ali i među njima mora postojati ravnoteža, nešto što nas istovremeno oslobađa od pravila – a to je apstrakcija.”

Zanimanje za umjetnost i kako određeno umjetničko djelo prostoru u kojem se nalazi može dati atmosferu i karakter, započelo je kod Johannesa od malih nogu: “Moje zanimanje za umjetničko izražavanje započelo je prilično rano. Sjećam se, kad sam imao 10 godina, kako sam boravio kod prijatelja i bio fasciniran umjetničkim djelima njihovih roditelja. Vjerujem da je moj prvi poziv za slikanjem i crtanjem bio potreba za izražavanjem u tinejdžerskoj dobi. Ubrzo sam shvatio da je to dobar način za izražavanjem, kao i način opuštanja s puno zabave. Od tada uživam biti kreativan. ”

“Kad slikam ili crtam, usmjeravam svoj fokus i energiju na sadašnji trenutak. Pokušavam ne razmišljati dalje od linije koju povlačim ili oblika kojeg stvaram kao niti o brzini i ritmu s kojim stvaram. U tim i takvim trenucima nastala su moja najbolja djela.”

Upit o proizvodu: Brush Orchestra, Johannes Geppert

Ukoliko trebate dodatne informacije o proizvodu, ispunite formular. Odgovorit ćemo vam u što kraćem roku.

  Vaše ime (obavezno)

  Vaš email (obavezno)

  Upit

  Vaša poruka

  Još nema recenzija.

  Napiši recenziju

  Budite prvi koji će recenzirati “Brush Orchestra, Johannes Geppert”

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Možda će vam se također svidjeti…

  Ažuriranje…
  • Košarica je prazna