Corali Embleme naušnice

520.00 

Embleme naušnice predstavljaju par izrazito elegantnih srebrnih naušnica s crnim oniksom i svijetlo sivim ahatom. Od prve skice do finalnog proizvoda – Corali nakit priča jednu malu ljubavnu priču.

Dostupno uz narudžbu

Embleme naušnice predstavljaju par izrazito elegantnih srebrnih naušnica s crnim oniksom i svijetlo sivim ahatom koji, s obzirom da se radi o isključivo prirodnom kamenu, može varirati u bojama.
Materijal:
čisto srebro
crni oniks
svjetlo sivi ahat

Corali predstavlja ručno rađene i pažljivo dizajnirane fine, minimalističke, komade nakita koji su moderni i dizajnom odgovaraju ovom trenutku u vremenu, ali koji također nose duh nekih zaboravljenih vremena i imaju širu vremensku perspektivu jer svaki komad predstavlja blago u malom, blago koje ima perspektivu nadživjeti sadašnjost.
Održivost i lokalna proizvodnja vrijednosti su na kojima se temelji brend nakita Corali. Tako se u njihovoj visoko kvalitetnoj izradi koriste isključivo prirodni materijali poput čvrstog 14-karatnog zlata, čistog srebra, prešanih koralja, morskih bisera te dragog i poludragog kamenja.

Od prve skice do finalnog proizvoda – Corali nakit priča jednu malu ljubavnu priču.

Corali je brend nakita koju je 2017. u Kopenhagenu osnovala poznata danska arhitektica Caroline Sillesen sa željom da, kako sama navodi: eksperimentira s onim kako ona doživljava nakit – malim skulpturama.

“Corali nudi komade nakita koji su bezvremenski i odražavaju moju ljubav prema osebujnim skulpturama i predmetima, perceptivnoj arhitekturi kao i moju fascinaciju oceanom – tamo gdje je svijet postavljen naopako: gdje je sve tiho i ispunjeno nekom vrstom praznine i gdje vrijeme ne postoji s istim doživljajem kakvim ga poznajemo na zemlji.”

Upit o proizvodu: Corali Embleme naušnice

Ukoliko trebate dodatne informacije o proizvodu, ispunite formular. Odgovorit ćemo vam u što kraćem roku.

  Vaše ime (obavezno)

  Vaš email (obavezno)

  Upit

  Vaša poruka

  Još nema recenzija.

  Napiši recenziju

  Budite prvi koji će recenzirati “Corali Embleme naušnice”

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Kategorija:

  Možda će vam se također svidjeti…

  Ažuriranje…
  • Košarica je prazna