Don’t Eat the Yellow Snow

32.00 

Savjet za teška vremena u kojima nas okružuju sve same ružne vijesti i kada nas preplavljuju osjećaji tuge i očaja jest: valja potražiti utjehu i radost u glazbi i stihovima!
Općenito je problem sa savjetima u tome što ih se često ne prihvaća. No, ovaj biste stvarno i mogli!

Don’t Eat the Yellow Snow zbirka je raznih mudrih savjeta i zasigurno će svojim sadržajem iznenaditi mnoge koji možda nisu bili svjesni težine riječi u stihovima pop pjesama!
Čitatelji tako mogu pronaći naslove poznatih pjesama (koje je dizajner oslikao rukom) te pamtljive i upečatljive citate iz njihovih stihova, kao i indeksne informacije o izvođaču/-ima.

Savjet za teška vremena u koja nas okružuju sve same ružne vijesti i kada nas preplavljuju osjećaji tuge i očaja jest: valja potražiti utjehu i radost u glazbi i stihovima!
Općenito je problem sa savjetima u tome što ih se često ne prihvaća. No, ovaj put biste stvarno i mogli poslušati jer Don’t Eat the Yellow Snow nudi „terapiju“ koja se sastoji od slušanja glazbe i mudrih stihova poznatih pop skladbi, koji će vas inspirirati i osnažiti te vas provesti i izvesti iz teških situacija u ovim bremenitim vremenima – kroz opuštanje, pjevušenje i lagano ljuljanje u ritmu. A uvijek možete i zaplesati! Ili pak pustiti suze…
Ova knjiga predstavlja zbirku poznatih pop hitova, čak njih 250, čije stihove i note vrijedi poslušati u trenucima kada vam je teško. Kako su u njoj predstavljene pjesme svih popularnih glazbenih stilova u posljednjih pedesetak godina – od rocka do folka, preko punka do hip hopa, tako je i ova knjiga savršen poklon za ljubitelje glazbe svih dobnih skupina.

Tako će na primjer, riječi iz pjesme „Let It Be“ u raznim životnim situacijama zazvučati prikladno, kao mudri savjet, iako je tekst Beatlesa izvorno bio inspiriran poteškoćama u njihovim međusobnim odnosima. Riječi ove pjesme su toliko univerzalne da su i učinile “Let It Be” jednom od najboljih pop pjesama svih vremena!

Evo još nekoliko primjera pop pjesama čiji su stihovi nadrasli samu pjesmu i postali mudre izreke i savjeti, primjenjivi u svakodnevnim životnim izazovima:

· “You can’t always get what you want“, The Rolling Stones

· “If You Love Somebody Set Them Free”, Sting

· “Don’t worry, be happy”, Bobby McFerrin

· “Always Look on the Bright Side of Life”, Eric Idle

Tehnički podaci:
Meki uvez
Težina: 0,5 kg
Dimenzije: 13 cm x 2,7 cm x 18 cm
512 stranica

Upit o proizvodu: Don’t Eat the Yellow Snow

Ukoliko trebate dodatne informacije o proizvodu, ispunite formular. Odgovorit ćemo vam u što kraćem roku.

  Vaše ime (obavezno)

  Vaš email (obavezno)

  Upit

  Vaša poruka

  Možda će vam se također svidjeti…

  Ažuriranje…
  • Košarica je prazna