Otkrijte čudesne kombinacije jela od povrća i uživajte u tom procesu bijući pritom ljubavni prema sebi i planeti.
Krumpir kao namirnica sigurno nudi više mogućnosti pripreme za jelo od onih na koje smo navikli: kuhani, pečeni, pire… Otkrijte nove, uzbudljive načine pripreme poznatih i dosad nepoznatih namirnica poput pastrnjaka ili kupusa uz ovu knjigu s više od 800 recepata kojima su u središtu pažnje – biljke!
Od kuhane repe do pržene rotkvice, svako poglavlje nudi mnoštvo originalnih, inovativnih i prije svega – jednostavnih načina pripreme određene vrste povrća. Zahvaljujući ovoj knjizi kuhanu ćete mrkvu zamijeniti prženim patlidžanima s mentom, češnjakom i pinjolima brže nego što kažete – “kelj”!
Otkrijte čudesne kombinacije jela od povrća i uživajte u tom procesu bijući pritom ljubavni prema sebi i planeti.
EAT YOUR GREENS! predstavlja više od 40 vrsta povrća (biljaka), dajući korisne informacije o njima – od toga kada im je sezona, do toga kako ih je najbolje skladištiti i s kojim će se namirnicama najbolje sljubljivati.
Anette Dieng je, prije nego što je pokrenula Ekolådan – najveću švedsku tvrtku za dostavu povrća i voća, radila kao kuharica te u ovoj knjizi nesebično i strastveno prenosi svoja iskustva, dijeleći ideje i načine kako uzgajati povrće i pripremati hranu – na održiv način.
Ingela Persson je kuharica, slastičarka i ljubiteljica povrća koja piše recepte za Ekolådan. Autorica je nekoliko knjiga o desertima te je voditeljica poznatog restorana Brasserie Bobonne u Stockholmu.
Tehnički podaci:
Jezik: Engleski
Težina: 0,85 kg
Dimenzije: 18 × 24 cm
Tvrdi uvez
Ukoliko trebate dodatne informacije o proizvodu, ispunite formular. Odgovorit ćemo vam u što kraćem roku.
Još nema recenzija.