Frama Rivet box stolić

745.00 

Elegantan i višenamjenski RIVET BOX stolić kombinacija je tradicionalno izrađenog namještaja i moderne industrijske proizvodnje.

Dostupno uz narudžbu

Elegantan i višenamjenski RIVET BOX stolić kombinacija je tradicionalno izrađenog namještaja i moderne industrijske proizvodnje. Zbog svoje čvrste konstrukcije i dizajna u obliku kutije, ovaj se bezvremenski komad namještaja može postaviti ili okomito ili vodoravno te se može koristiti kao stol, kutija za pohranu stvari, postolje za izlaganje predmeta ili pak kao kombinacija ovih triju namjena!
Činjenica je da je s aluminijem teško raditi jer se dijelovi teško spajaju i teško ga je probušiti. Imajući to u vidu, za RIVET kolekciju namještaja od aluminija, razvijena je tenon tehnika zakivanja kao način eksperimentiranja s različitim mogućnostima vizualnog sastavljanja materijala.
Kao rezultat obrade materijala, iako ručno rezanog i ručno oblikovanog čekićem, nastao je dizajn koji se odlikuje čistim linijama, čime izlazi iz okvira očekivanog te postaje primjer kako se zanatska i industrijska proizvodnja mogu prožimati.
Dodatno, zbog upotrebe neobrađenog aluminija svaki proizvod je unikatan jer predstavlja specifičnu kombinaciju patine i tragova ručne obrade aluminija.

Značajke
• Može se koristiti kao stol, kutija za pohranu stvari, postolje za izlaganje predmeta
• Zbog upotrebe neobrađenog aluminija svaki proizvod je unikatan jer predstavlja specifičnu „kombinaciju“ patine i tragova ručne obrade aluminija!

Materijali / Dimenzije
• Neobrađeni aluminij
• Visina 48 cm / Širina 32,8 cm / Duljina 32,8 cm
Dizajn: Jonas Trampedach, 2014.

Upit o proizvodu: Frama Rivet box stolić

Ukoliko trebate dodatne informacije o proizvodu, ispunite formular. Odgovorit ćemo vam u što kraćem roku.

  Vaše ime (obavezno)

  Vaš email (obavezno)

  Upit

  Vaša poruka

  Još nema recenzija.

  Napiši recenziju

  Budite prvi koji će recenzirati “Frama Rivet box stolić”

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Kategorije: ,

  Možda će vam se također svidjeti…

  Ažuriranje…
  • Košarica je prazna