Uz recepte za pripremu zimnice, raznih jela, slatkih poslastica i pića, naučit ćete kako produžiti život svog omiljenog božićnog drvca.
Jele i borovi u zimsko su doba pravi simboli slavlja svjetla i životne snage. Naime, fascinantno je kako odolijevaju ekstremnim uvjetima – niskim temperaturama, vjetrovima, snijegu… Međutim, kad prođe vrijeme blagdanske idile, ova najdraža crnogorična drvca najčešće završe odbačena na cesti, sa suhim granjem koje viri iz kanti za smeće…
KAKO (PO)JESTI SVOJE BOŽIĆNO DRVO je knjiga inovativnih recepata koja istražuje načine pripreme neopjevanih, a jestivih šumskih heroja poput božićnog drvca i sličnih mu zimzelenih prijatelja.
Uz recepte za pripremu zimnice, raznih jela, slatkih poslastica i pića, naučit ćete kako produžiti život svog omiljenog božićnog drvca i kako ga pretvoriti u slatke užitke u kojima ćete onda moći uživati tijekom cijele godine.
Od jednostavnih ideja kao što je dodavanje borovih iglica kod pripreme okrepljujućeg čaja od bora, do izrade raskošnih i dekadentnih namaza poput namaza od lososa, knjiga KAKO (PO)JESTI SVOJE BOŽIĆNO DRVO osvježavajuća je i inovativna kuharica koja potiče na osvještavanje i razmišljanje o problemu bacanja hrane te koja podučava kako pojedinac i društvo mogu biti štedljiviji u korištenju prirodnih resursa, pogotovo danas kada je više nego ikada jasna uzročno-posljedična veza čovjekovog negativnog djelovanja na prirodu i njezinog odgovora u vidu silovitih klimatskih promjena.
Tehnički podaci
Dimenzije: 15 cm × 21 cm
Tvrdi uvez
Ukoliko trebate dodatne informacije o proizvodu, ispunite formular. Odgovorit ćemo vam u što kraćem roku.
Još nema recenzija.