HuskeeRenew set za espresso, 2 komada

42.00 

Ove šarmantne šalice za espresso osvajaju svojim estetski dojmljivim dizajnom i originalnim materijalom od kojeg su izrađene sve Huskee šalice – ljuskicama koje nastaju kao organski otpad u fazi mljevenja kave.

Ove šarmantne šalice za espresso osvajaju svojim estetski dojmljivim dizajnom i originalnim materijalom od kojeg su izrađene sve Huskee šalice – ljuskicama koje nastaju kao organski otpad u fazi mljevenja kave.

HuskeeRenew šalice izrađene su od kopoliestera koji izgledom nalikuje na staklo, a zahvaljujući posebnosti svoje jantarne boje bit će idealne za stilsko osvježenje – bilo da se koriste u kućnim ili više profesionalnim okruženjima poput kafića.
Osim upečatljivog izgleda HuskeeRenew šalice imaju još mnoštvo prednosti: ergonomski su ugodne za držanje, perive u perilici posuđa, lako ih je održavati i spremati jer se šalice umeću jedna u drugu što ih dodatno štiti od lomova i ono najvažnije – sve je BPA, PBS i BPF free!

Zapremnina od 3oz savršena je za korištenje kod posluživanja espressa, macchiata ili gazirane vode.

Boje: Amber, Smoke

HuskeeRenew linija šalica i pripadajućih proizvoda izrađena je od materijala koji garantiraju njihov dugi vijek trajanja i osiguravaju da iskustvo ispijanja omiljenih napitaka iz njih bude najbolje moguće.
Proizvodna linija HuskeeRenew uključena je u HuskeeLoop program recikliranja koji za cilj ima prikupiti dotrajale primjerke i upotrijebiti ih za izradu novih proizvoda. Proizvodi ove linije otporni su na mrlje i zadržavanje mirisa, ne sadrže BPA, PBS i BPF i perivi su u perilici posuđa.

Prednosti HuskeeRenew šalica za kavu:

· Ugodne za držanje – Huskee šalice ugodnog su oblika a njihova „krilca“ nisu samo dizajnerski motiv već štite ruke od potencijalno prejake topline napitka.

· Perive u perilici za pranje posuđa – Huskee šalice vrlo su otporne te mogu potrajati godinama (pa čak i ako se koriste u kafiću). Naime, s obzirom na materijal i tehniku izrade ove su šalice vrlo se rijetko lome.

· Reciklirajte i dalje!
Šalice iz HuskeeRenew kolekcije izrađene su od 50% recikliranog materijala. Kupnjom Huskee proizvoda pomažete reciklirati stotine tona otpadnog materijala koji nastaje u procesu proizvodnje kave.

· Netoksično (bez BPA, PBS i BPF)
Huskee proizvodi se upotrebom materijala koji su svi ispitani kao sigurni – bez BPA, PBS i BPF . Poseban naglasak je usmjeren tome da se u postupku proizvodnje ne koriste možebitne opasne tvari ili kemikalije.

· Sigurno i lako slaganje umetanjem jedne šalice u drugu
Huskee šalice se lako i sigurno slažu umetanjem jedne u drugu što omogućuje jednostavno i praktično spremanje istih – bez lomova!

· Estetski dojmljiv izgled
Pored svoje funkcionalnosti, dizajn Huskee šalica svjetski je poznat po svom izrazitom osjećaju za estetiku.

Upit o proizvodu: HuskeeRenew set za espresso, 2 komada

Ukoliko trebate dodatne informacije o proizvodu, ispunite formular. Odgovorit ćemo vam u što kraćem roku.

  Vaše ime (obavezno)

  Vaš email (obavezno)

  Upit

  Vaša poruka

  Još nema recenzija.

  Napiši recenziju

  Budite prvi koji će recenzirati “HuskeeRenew set za espresso, 2 komada”

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Ažuriranje…
  • Košarica je prazna