Linear, Anna Johansson

88.92 161.92 

Art print tiskan na finom i kvalitetnom papiru (265 g) potpisuje poznata švedska umjetnica Anna Johansson, koja radi i djeluje u Stockholmu.

Art print tiskan na finom i kvalitetnom papiru (265 g) potpisuje poznata švedska umjetnica Anna Johansson.
Art print dolazi pakiran u zaštitni kartonski tuljac za sigurniji i lakši prijenos ili u okviru ako se odabere ta opcija

Dimenzije:

50 cm (duljina) x 70 cm (visina)

O ANNI JOHANSSON
Anna Johansson švedska je umjetnica koja radi i djeluje u Stockholmu. Osim što je priznata i poznata u području grafičkog dizajna, ova je umjetnica i vrsna dizajnerica cipela.
„Stvaranje je za mene isključivo spontan i sretan proces. Vjerujem u improvizaciju bez recepata ili „how to“ uputa. Jednostavno krenem i stvaram. Kao dijete bila sam fascinirana arhitekturom, umjetnošću obrade stakla, plesom i dizajnom interijera. Sad kad razmišljam o tome – bila sam pomalo neobična. No, ono što znam o sebi otkad pamtim je da sam uvijek imala potrebu izraziti se rukama i vizualizirati što mi se mota po glavi. S mojim iskustvom u umjetnosti i modnom dizajnu sljedeće što je prirodno došlo bio je modni crtež koji se s vremenom razvio u smjeru umjetničkih oblika poput apstraktnih skulptura i slika.
Kad me ljudi pitaju što me nadahnjuje, često im kažem da to nešto dođe a da ja ni ne znam od kuda, kako. Fascinantno je kako se motivi i iskustva koje nosimo u svojoj podsvijesti kasnije manifestiraju u djelima koje stvaramo. Uvjerenja sam da umjetnost ne bi trebala biti tako komplicirana. Želim pozvati ljude u svoj umjetnički svijet i razbiti granice između „teške i složene“ umjetnosti s nekoliko poteza u boji i kojom crticom – tu i tamo. “

Upit o proizvodu: Linear, Anna Johansson

Ukoliko trebate dodatne informacije o proizvodu, ispunite formular. Odgovorit ćemo vam u što kraćem roku.

  Vaše ime (obavezno)

  Vaš email (obavezno)

  Upit

  Vaša poruka

  Još nema recenzija.

  Napiši recenziju

  Budite prvi koji će recenzirati “Linear, Anna Johansson”

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Možda će vam se također svidjeti…

  Ažuriranje…
  • Košarica je prazna