HR Gratis dostava - iznad 50 Eur, Podrška 24/7 - 0912012456

New Works svijećnjak Ripply

98.00  (738.38 kn)

Svijećnjak Ripply opravdat će, i bez svijeća, status apsolutno najdojmljivijeg ukrasa u prostoriji dok će prava svečanost igre svjetla i odsjaja uslijediti kada postavite i zapalite svijeće u utorima između čeličnih ploča!

  

New Works Ripply svijećnjak osvaja prostor fascinantnom skulpturalnošću svog dizajna koji, zahvaljujući materijalu od kojeg je izrađen i zakrivljenim plohama, reflektira svjetlost – iz okruženja i samih svijeća, stvarajući tako zadivljujući efekt mreškanja vode zaleđenim jezerom.

Kombinacija valovitih oblika od nehrđajućeg čelika koji je poliran do efekta zrcala, pretvara taj hladan, industrijski materijal u fluidan, skoro pa svilenkast.
Svijećnjak Ripply opravdat će, i bez svijeća, status apsolutno najdojmljivijeg ukrasa u prostoriji dok će prava svečanost igre svjetla i odsjaja uslijediti kada postavite i zapalite svijeće u utorima između čeličnih ploča!
Uživajte u hipnotizirajućoj čaroliji svjetlosti koju će vam pružiti ovaj svijećnjak – bez obzira na doba dana!

Dizajn: Cristián Mohaded

· Dimenzije proizvoda V: 140 mm x Š: 330 mm x D: 27 mm

· Dimenzije pakiranja V: 363 mm x Š: 166 mm x D: 62 mm

· Težina (uključujući pakiranje): 2,3 kg

· Materijal: nehrđajući čelik, zrcalno poliran

 

Sigurnosne mjere opreza
New Works ne preuzima nikakvu odgovornost za štetu uzrokovanu neispravnim korištenjem svijećnjaka. Svijećnjak se preporuča koristiti postavljen na hladnu, ravnu površinu, otpornu na toplinu.
Preporuča se ne koristiti svijeću kojoj fitilj ne prelazi centimetar iznad gornjeg ruba svijećnjaka. Nikada ne ostavljajte zapaljene svijeće bez nadzora.

Čišćenje i održavanje
Čistiti i brisati površinu svijećnjaka mekom, suhom ili vlažnom krpom. Ne preporuča se koristiti abrazivna i jaka sredstva za čišćenje kao niti sredstva za čišćenje stakla ili terpentin jer to može oštetiti površinu svijećnjaka.

O dizajneru Cristiánu Mohadedu
Argentinski dizajner Cristián Mohaded poznat je po svom senzibilitetu za jednostavnost. Istražujući i kombinirajući prirodne materijale sa zakonitostima geometrije i tehnologije, Mohaded dizajnira iskreno, s predanošću prema osjetilnoj raskoši svojih radova. Svaki predmet ima svoju, individualnu priču, a svima je zajednički originalan i vizualno efektan dizajn.

Upit o proizvodu: New Works svijećnjak Ripply

Ukoliko trebate dodatne informacije o proizvodu, ispunite formular. Odgovorit ćemo vam u što kraćem roku.

  Vaše ime (obavezno)
  Vaš email (obavezno)

  Upit

  Vaša poruka

  TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK Kategorije: , , ,

  Možda će vam se također svidjeti…

  Ažuriranje…
  • Košarica je prazna