Ostrichpillow 3D maska za oči

47.00 

OSTRICHPILLOW 3D ergonomska maska za oči pomaže ostvarenju kvalitetnog odmora, u potpunom zamračenju, za doživljaj odmornog, vedrijeg i svjetlijeg sutra!

Nema na zalihi

Obavijesti me kad proizvod bude dostupan


Dobar san i odmorno tijelo dobar su preduvjet da svaki dan živite svoj najbolji život!
OSTRICHPILLOW 3D ergonomska maska za oči upravo pomaže ostvarenju kvalitetnog odmora, u potpunom zamračenju, za doživljaj odmornog, vedrijeg i svjetlijeg sutra!

Zahvaljujući svom ergonomskom dizajnu OSTRICHPILLOW 3D maska za oči osigurava osjećaj potpunog zamračenja i time postaje najbolji saveznik svima koji se žele, sada i ovdje, potpuno isključiti i odmaknuti od vanjskih podražaja – i pritom biti u stanju potpune ugode!

Naime, OSTRICHPILLOW 3D ergonomska maska za oči izrađena je od 6 slojeva raznih visokokvalitetnih materijala. Zahvaljujući uravnoteženoj kombinaciji njezine debljine, gustoće i mekoće, ova maska na koži djeluje ugodno i prozračno!

Kako je svaki čovjek poseban, tako su i lica – različita!
OSTRICHPILLOW 3D ergonomska maska za oči u potpunosti se prilagođava trodimenzionalnim crtama lica te tako savršeno pristaje svim veličinama glave i tipovima lica, prijanjajući po mjeri i osiguravajući osjećaj potpunog zamračenja. Također, upravo zahvaljujući takvom dizajnu koji prati crte lica, s ovom maskom moguće je otvoriti oči i dok je maska na licu.

OSTRICHPILLOW 3D ergonomska maska za oči je maska za bolji san, ali i za dnevni odmor i odmak od buke i stresa te ponovno pronalaženje fokusa.
Uz čepiće za uši ili umirujuću muziku u slušalicama, ova će vam maska omogućiti da se isključite sa stilom — gdje god bili!

Maska je 100% periva u perilici tako da može biti kao nova – svaku noć!

SPECIFIKACIJE PROIZVODA
Sastav:

• Pjena

• Prozračna modalna tkanina

• Vrhunski dizajniran mehanizam stavljanja i pričvršćivanja maske

Težina: 30 g
Dimenzije: 300 x 85 x 30 cm
Neutralni ugljični otisak

Upit o proizvodu: Ostrichpillow 3D maska za oči

Ukoliko trebate dodatne informacije o proizvodu, ispunite formular. Odgovorit ćemo vam u što kraćem roku.

  Vaše ime (obavezno)

  Vaš email (obavezno)

  Upit

  Vaša poruka

  Ažuriranje…
  • Košarica je prazna