Ronan Bouroullec Day After Day

65.00 

Zahvaljujući na tisućama slika iz autorove osobne arhive koje su kronološki poredane, ova je knjjga djelomično vizualni dnevnik, a djelomično katalog Bouroullecova rada.

Ronan Bouroullec, francuski dizajner koji slovi za jednog od vodećih dizajnera današnjice, je fotografirajući kamerom svaki korak kod nastajanja umjetničkog djela tijekom svoje 30-godišnje karijere dokumentirao cjelokupan proces umjetničke kreacije dajući pritom naglasak na jedinstvenu perspektivu iz koje svijet i kreativni proces promatra sam autor.

Zahvaljujući na tisućama slika iz autorove osobne arhive koje su kronološki poredane, ova je knjjga djelomično vizualni dnevnik, a djelomično katalog Bouroullecova rada i predstavlja širem čitateljstvu intiman i fascinantan pogled na život, viziju te perspektivu i proces stvaranja ovog – jednog od najslavnijih i najkreativnijih dizajnerskih umova današnjice.

Sam Bouroullec vrlo je popularan na društvenim mrežama poput Instagrama na kojima redovito objavljuje slike iz svoje opsežne arhive.

Tehnički podaci:
Težina: 2,0 kg
Dimenzije: 25 cm × 2,7 cm × 29 cm

Tvrdi uvez, 456 stranica

Upit o proizvodu: Ronan Bouroullec Day After Day

Ukoliko trebate dodatne informacije o proizvodu, ispunite formular. Odgovorit ćemo vam u što kraćem roku.

  Vaše ime (obavezno)

  Vaš email (obavezno)

  Upit

  Vaša poruka

  Još nema recenzija.

  Napiši recenziju

  Budite prvi koji će recenzirati “Ronan Bouroullec Day After Day”

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Ažuriranje…
  • Košarica je prazna