Ronan Bouroullec print crtež br.11

99.54 238.90 

„Crteži“ Ronana Bouroulleca nastaju tehnikom tzv. „intuitivnog crtanja“ koja odražava neke smjernice pristupa samom činu umjetničkog stvaranja nalik onima u nadrealizmu.
Intuitivno crtanje je tako svojevrsni ekvivalent nadrealističkom automatskom pisanju u književnosti koje je pretpostavljalo pisanje u stanju bez kontrole uma i svijesti…jer s obzirom na to da čovjek ima dvije naravi, jednu svjesnu i budnu, a drugu podsvjesnu i potisnutu odgojem i zakonima zajednice, koja se oslobađa u snovima i halucinacijama, ljubitelji intuitivnog pristupa posebnu pažnju posvećuju slobodnom izražavanju svega što krije podsvjesno i mašta.
Kod Bouroulleca taj utjecaj se očituje u živopisnim, vijugavim linijama i oblicima koji su kao izobličeni, rastočeni, izvan okvira – baš poput vizija.

Nastala zahvaljujući strastvenom zanimanju kolekcionara Sebastiana Wronga za dizajnerske postere, ova zbirka predstavlja niz djela suvremenih autora u ponovno oživljenim, nestandardnim tiskovnim formatima. Zahvaljujući takvom „individualiziranom“ pristupu što se tiče formata, ovi su dizajnerski posteri  dostupniji široj publici pa tako svi ljubitelji dobrog dizajna sada mogu u svom prostoru „ugostiti“ visokokvalitetne primjerke jedinstvenih umjetničkih djela nekih od najcjenjenijih svjetskih umjetnika i dizajnera.
Umjesto klasičnog pristupa tiskanja reprodukcija u uobičajenim formatima koji onda odgovaraju svim dimenzijama okvira, ovi se posteri tiskaju prilagođenom tehnikom, na prilagođenom papiru i u formatu kojim se najbolje ističe njihov vizualni dojam.

Ovaj dizajnerski poster tiskan je na 250 g Fedrigoni Splendorlux papiru s reljefnim tekstom te je uokviren kvalitetnim okvirom od Ayous drva, koji je primiran s glatkim mat-bijelim gesso premazom. Okvir je opremljen UV pleksiglasom za dugotrajnu izdržljivost.

Tehnički podaci
Dimenzije:          69,5 cm × 2,3 cm × 69,5 cm

Upit o proizvodu: Ronan Bouroullec print crtež br.11

Ukoliko trebate dodatne informacije o proizvodu, ispunite formular. Odgovorit ćemo vam u što kraćem roku.

  Vaše ime (obavezno)

  Vaš email (obavezno)

  Upit

  Vaša poruka

  Još nema recenzija.

  Napiši recenziju

  Budite prvi koji će recenzirati “Ronan Bouroullec print crtež br.11”

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  SKU: N/A Kategorije: ,

  Možda će vam se također svidjeti…

  Ažuriranje…
  • Košarica je prazna