HR Gratis dostava - iznad 50 Eur, Podrška 24/7 - 0912012456

Ronan Bouroullec print crtež br.3

99.54  (749.98 kn) 238.90  (1,799.99 kn)

„Crteži“ Ronana Bouroulleca nastaju tehnikom tzv. „intuitivnog crtanja“ koja odražava neke smjernice pristupa samom činu umjetničkog stvaranja nalik onima u nadrealizmu.
Intuitivno crtanje je tako svojevrsni ekvivalent nadrealističkom automatskom pisanju u književnosti koje je pretpostavljalo pisanje u stanju bez kontrole uma i svijesti…jer s obzirom na to da čovjek ima dvije naravi, jednu svjesnu i budnu, a drugu podsvjesnu i potisnutu odgojem i zakonima zajednice, koja se oslobađa u snovima i halucinacijama, ljubitelji intuitivnog pristupa posebnu pažnju posvećuju slobodnom izražavanju svega što krije podsvjesno i mašta.
Kod Bouroulleca taj utjecaj se očituje u živopisnim, vijugavim linijama i oblicima koji su kao izobličeni, rastočeni, izvan okvira – baš poput vizija.

Obriši
  

Nastala zahvaljujući strastvenom zanimanju Sebastiana Wronga za dizajnerske postere, ova zbirka predstavlja niz djela suvremenih autora u ponovno oživljenim, nestandardnim tiskovnim formatima. Zahvaljujući takvom „individualiziranom“ pristupu što se tiče formata, ovi su dizajnerski posteri cijenom dostupniji pa tako svi ljubitelji dobrog dizajna sada mogu u svom prostoru „ugostiti“ visokokvalitetne primjerke jedinstvenih umjetničkih djela nekih od najcjenjenijih svjetskih umjetnika i dizajnera.
Umjesto klasičnog pristupa tiskanja reprodukcija u uobičajenim formatima koji onda odgovaraju svim dimenzijama okvira, ovi se posteri tiskaju prilagođenom tehnikom, na prilagođenom papiru i u formatu kojim se najbolje ističe njihov vizualni dojam.

Svi posteri dolaze bez okvira ili uokvireni u kvalitetni okvir od hrastovine koji je premazan prirodnim voskom. Također, okviri su opremljeni pleksiglasom te pozadinskom pločom kojom se, prema potrebi, jednostavno može upravljati jer ima fleksibilne pričvršćivače.

Šest djela u ovoj kolekciji dizajnirao je Ronan Bouroullec.
Crtež br.1, Crtež br.2 i Crtež br.3 su digitalni ispisi na 180 g bijelom kromoluks papiru. Zahvaljujući takvom izboru papira, kod tiska tinta u boji čini efekt mat tiska na sjajnoj bijeloj površini papira – baš poput flomastera na sjajnoj bijeloj podlozi, po čemu je poznata tehnika crtanja Ronana Bouroulleca.

Tehnički podaci
Dimenzije:          50 cm × 68 cm

Upit o proizvodu: Ronan Bouroullec print crtež br.3

Ukoliko trebate dodatne informacije o proizvodu, ispunite formular. Odgovorit ćemo vam u što kraćem roku.

  Vaše ime (obavezno)
  Vaš email (obavezno)

  Upit

  Vaša poruka

  TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK SKU: N/A Kategorije: ,

  Možda će vam se također svidjeti…

  Ažuriranje…
  • Košarica je prazna