Santa&Cole stolna svjetiljka Cesta

940.00 

Svoj izuzetno zanimljiv i efektan oblik koji, baš kako joj ime i govori podsjeća na košaru (španj. Cesta), ova stolna svjetiljka zahvaljuje čudesnom trenutku inspiracije.

Svoj izuzetno zanimljiv i efektan oblik koji, baš kako joj ime i govori podsjeća na košaru (španj. Cesta), ova stolna svjetiljka zahvaljuje čudesnom trenutku inspiracije kojeg je, tijekom jedne od šetnji Barcelonom 1960-ih, kod dizajnera Miguela Milá izazvala kugla od opalnog stakla, ostavljena i bačena ispred tvornice stakla. Prepoznajući u njoj nešto samo njemu vidljivo, Miguel Milá ponio ju je kući – i ostalo je povijest!
Dizajn: Miguel Milá, 1962.

Detalji o proizvodu
• Materijal: Sjenilo od bijelog opalnog stakla, baza od drveta trešnje
• Dimenzije proizvoda: Visina: 57 cm x Promjer Ø: 33 cm
• Žarulja (dolazi uz proizvod): LED žarulja: 12W, Grlo žarulje E2
• Ostali izvori svjetlosti: Max. 75 W
• Ulazni napon: 100, 120, 230 V (50 Hz / 60 Hz)
• Mogućnost reguliranja i prigušivanja jačine svjetla

Održavanje:
Izbjegavajte postavljanje svjetiljke na mjesta gdje će biti izravno izložena suncu kao i u prostore u kojima je velika razlika u izmjeni temperature i vlažnosti.
Preporuča se brisati prašinu s površinu svjetiljke tkaninom od mikrovlakana.
Kod pranja preporuča se koristiti što manje vode te se ne preporuča korištenje abrazivnih sredstava za čišćenje ili otapala jer mogu oštetiti završni sloj obrade (premaz).
Drvo
Drvo je izdržljiv materijal koji može s vremenom zadržati dobar izgled ako ga se pravilno tretira. Njegova priroda ga čini osjetljivim na uvjete u okruženju, osobito na nagle promjene temperature ili izlaganje suncu.
Za čišćenje dijelova od drveta preporuča se korištenje mekane, blago vlažne krpe. Ako je potrebno, može se koristiti neutralni sapun. Važno je uvijek se kretati u smjeru koji sugerira tekstura materijala. Za slučaj prolivene tekućine, preporuča se odmah istu ukloniti kako ne bi ostale mrlje.
Staklo
Kod održavanja i čišćenja staklenih površina preporuča se izbjegavati grube, zrnate krpe koje mogu izazvati ogrebotine te se preporuča koristiti neutralni sapun ili sredstvo za čišćenje stakla.
Nakon čišćenja važno je odmah osušiti tretiranu površinu.
Poliranje
Za održavanje besprijekornog izgleda ili popravljanje manjih oštećenja na drvenom dijelu svjetiljke, jednom godišnje preporuča se nanijeti ujednačeni sloj bezbojnog voska na drvene dijelove te, kad se vosak osuši, istrljati čistom krpom do željenog sjaja.

Upit o proizvodu: Santa&Cole stolna svjetiljka Cesta

Ukoliko trebate dodatne informacije o proizvodu, ispunite formular. Odgovorit ćemo vam u što kraćem roku.

  Vaše ime (obavezno)

  Vaš email (obavezno)

  Upit

  Vaša poruka

  Još nema recenzija.

  Napiši recenziju

  Budite prvi koji će recenzirati “Santa&Cole stolna svjetiljka Cesta”

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Ažuriranje…
  • Košarica je prazna