HR Gratis dostava - iznad 50 Eur, Podrška 24/7 - 0912012456

Sjostrand 100 biorazgradivih kapsula mix

82.29  (620.01 kn)

Elegantna kutija sa 100 kapsula Sjöstrand organske kave u 5 različitih okusa, od N°1 do N°5, raspoređenih u 10 pakiranja.

Nema na zalihi

Obavijesti me kad proizvod bude dostupan


Elegantna kutija sa 100 kapsula Sjöstrand organske kave u 5 različitih okusa, od N°1 do N°5, raspoređenih u 10 pakiranja, osvojit će sve ljubitelje ovog čarobnog napitka!

Ova 100% organska kava dolazi u biorazgradivim kapsulama te je bitno za istaknuti da je proces njezine proizvodnje i prodaje u skladu s Fairtrade standardima koji osiguravaju smanjenu emisiju ugljičnog dioksida u svim etapama proizvodnje, prodaje i distribucije.

Detalji o proizvodu
Sjöstrand kutija sadrži:
2 pakiranja po 10 kapsula espressa N°1 – za jak espresso bogatog okusa s dimnom notom tamne čokolade. N°1 je mješavina zrna kave Arabice iz Perua, Meksika, Hondurasa i Indonezije.

2 pakiranja po 10 kapsula espressa N°2 – za jak talijanski espresso, blago gorkastog okusa s aromom tamnog voća. N°2 je mješavina zrna kave Arabice iz Perua, Meksika i Kolumbije, jakosti 4/5.

2 pakiranja po 10 kapsula N°3 Lungo – za ugodno izbalansiranu produženu kavu blagog okusa s nježnim tonom slatkog citrusa. N°3 je mješavina zrna kave Arabice iz Perua, Meksika i Hondurasa.

2 pakiranja po 10 kapsula N°4 Espresso Decaf – za bezkofeinski napitak s blagom notom citrusa i tamne čokolade. N°4 je mješavina zrna kave Arabice iz Perua, Meksika i Hondurasa.

2 pakiranja po 10 kapsula N°5 Espresso & Lungo – za pripremu espressa i produžene kave, snažnog okusa sa slatkom notom čokolade. N°5 je mješavina zrna kave Arabice iz Perua, Meksika i Hondurasa.

Upit o proizvodu: Sjostrand 100 biorazgradivih kapsula mix

Ukoliko trebate dodatne informacije o proizvodu, ispunite formular. Odgovorit ćemo vam u što kraćem roku.

  Vaše ime (obavezno)
  Vaš email (obavezno)

  Upit

  Vaša poruka

  TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK Kategorija:

  Možda će vam se također svidjeti…

  Ažuriranje…
  • Košarica je prazna