Taste and Place Design Hotels

94.00 

Knjiga Taste and Place – The Design Hotels  istražuje holističku ulogu hrane kao neodvojivog i povezujućeg dijela jedne veće cjeline, odnosno doživljaja putovanja!

Nema na zalihi

Obavijesti me kad proizvod bude dostupan


Knjiga Taste and Place Design Hotels  predstavlja do sada najambiciozniji projekt Udruženja dizajnerskih hotela (Design Hotels ™) koje je pozvalo svjetski poznate i vodeće pisce, fotografe, kuhare te kulinarske inovatore da daju svoj osvrt i svoje viđenje budućeg razvoja kulinarskih trendova u dizajnerski hotelima te pripadajućim destinacijama i široj zajednici gdje se hoteli nalaze.
Knjiga tako bilježi iskustva i dojmove u hotelima širom svijeta poput hotela Rockhouse na Jamajci, Rastrello u Italiji te Satoyama Jujo u Japanu kao i mnogih drugih na raznim lokacijama.

Priče su to koje nadilaze samo jelo, njegovu pripremu ili konzumaciju – to su priče koje otkrivaju holističku ulogu hrane kao neodvojivog dijela jedne veće cjeline – same usluge i doživljaja na putovanju!
Naime cijeli se hotelski ekosustav može promatrati kroz prizmu hrane, i ne samo to – kroz taj se mikrosvijet mogu razumijeti i promjene sustava koje se događaju na široj, makro razini!
Želja je ove knjige i njezinog autorskog tima izvidjeti tko može i na koji način mijenjati svijet u kontekstu pojma gostoprimstva kojeg želimo živjeti i doživjeti u budućnosti!

U ovom broju opisana je i crtica iz života o rađanju jednog prijateljstva u kuhinji hotela Bursa u Kijevu, u Ukrajini. Hotel je za sada bio prisiljen zatvoriti svoja vrata zbog rata, ali su sudionici iz te priče na sigurnom i svi su dali suglasnost da njihova priča obiđe svijet.
Kao znak podrške, udruženje dizajnerskih hotela Design Hotels obvezalo se donirati dobit od ovogodišnje online prodaje određenim humanitarnim akcijama koje će predložiti dva ukrajinska člana udruženja.

Tehnički podaci:
Dimenzije: 22,4 cm × 29,4 cm
Engleski jezik, 352 stranice, tiskano na Cradle to Cradle certificiranom papiru

Upit o proizvodu: Taste and Place Design Hotels

Ukoliko trebate dodatne informacije o proizvodu, ispunite formular. Odgovorit ćemo vam u što kraćem roku.

  Vaše ime (obavezno)

  Vaš email (obavezno)

  Upit

  Vaša poruka

  Još nema recenzija.

  Napiši recenziju

  Budite prvi koji će recenzirati “Taste and Place Design Hotels”

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Ažuriranje…
  • Košarica je prazna