Transparent zvučnik S

550.00 

Ovo najnovije čudo od prozirnog zvučnika pažljivo je dizajnirano do najsitnijih detalja. Zvučnik je napravljen od staklenih ploča „obuhvaćenih“ aluminijskim okvirom, čime postaje nezaobilazan i primjetan ukras svakog prostora.

 

Dizajn&Kvaliteta zvuka
Ideja vodilja ovog dizajna jest napraviti uređaj koji ne samo da će trajati, već će s vremenom njegove performanse postajati još bolje. Sam dizajn sveden je na osnovne, bazične elemente sa željom da je u prvom planu uvijek i samo – glazba!

Bežično
Danas mnogi tehnološki proizvodi postanu „zastarjeli“ već nakon samo godinu dana. Ovaj zvučnik izrađen je tako da se otvara budućim nadogradnjama. Zvučnik dolazi s već ugrađenom opcijom za Bluetooth ™ tako da nema potrebe za naknadnim instaliranjem aplikacije već sve funkcionira kao i kod pametnih telefona. Dodatno, ponuđena je i opcija True Wireless uparivanja kojom se dva zvučnika povezuju i simultano reproduciraju zvuk.
Također, sa donje strane zvučnika nalazi se utor koji može služiti kao izvor napajanja ili za razne bežične nadogradnje. Preporuča se Echo Input Amazon ™ Alexa aplikacija za umrežavanje ostalih uređaja za reprodukciju muzičkih sadržaja putem Wifi-ja (koja ima sličnu funkcionalnost kao Sonos sustav). U tom slučaju, služeći se ovom vrstom povezivanja, pretpostavka je da se na svakom zvučniku/uređaju koji bi trebao biti dio wifi streaminga uključi Echo Input i onda se ti isti priključeni uređaji konfiguriraju u aplikaciji Alexa. Na ovaj način, putem tako postavljenog zvučnog sustava omogućuje se i kontrola glasa preko Alexa platforme. S obzirom na to da su svi ulazi i priključci smješteni na donjoj strani zvučnika, dizajnirani su tako da ih u potpunosti kriju od pogleda, a tu su i kratki kablovi.
Ovi zvučnici također mogu biti dio postojećeg Sonosova postava. Upotrijebite Sonos Connect ili AMP hub i priključite se na zvučnike. Ovi Sonos hubovi su malo veći pa ih nije moguće „ugraditi“ u zvučnike, ali su prikladni za one koji žele kupiti prozirni zvučnik i nastaviti koristiti svoj Sonos sustav.
Ideja na kojoj počivaju ovi zvučnici jest da se zajedno sa razvojem bežićne tehnologije razvija i način njihove nadogradnje. Na taj način zvučnici se mogu nadograditi i prilagoditi prema osobnim željama i preferencijama mijenjanjem samo dijela a ne cijelog zvučnika.

Pakiranje&Raspakiravanje
Da bi se zadržao njihov nov i besprijekoran izgled, preporuča se kod njihovog raspakiravanja i postavljanja koristiti priložene pamučne rukavice. Također, preporuča se prije postavljanja pročitati sve upute i priručnik za korištenje.

Reprodukcija glazbe
Za reprodukciju glazbe može se koristiti audio kabel. Prvo spojite kabel za napajanje i uključite prekidač na prednjoj strani – bijelo svjetlo označava da je zvučnik uključen. Zatim priključite audio kabel i reproducirajte glazbu s bilo kojeg izvora po želji.

Bluetooth uparivanje/spajanje
Bluetooth modul nalazi se već ugrađen u zvučnik s njegove donje strane. Da biste pokrenuli način rada za Bluetooth uparivanje pritisnite kratki klik na gumb. Po pritisku gumb bi trebao treptati plavo. Nakon toga provjerite je li vaš uređaj (npr.pametni telefon) pronađen te na popisu pronađenih uređaja odaberite Mali prozirni zvučnik. I to je to – reprodukcija glazbe s telefona može početi!

True Wireless uparivanje/spajanje
Ako imate dva mala prozirna zvučnika, možete bežično reproducirati glazbu na oba i to tako da oba okrenete na prednjicu, spojite kablove za napajanje i uključite ih. Potom pritisnite i držite tipku za True Wireless Pairing najmanje 3 sekunde dok se ne pojavi crveno svjetlo te ju otpustite. Učinite to na oba zvučnika (ne mora nužno biti u isto vrijeme) i odaberite jedan od zvučnika na popisu Bluetooth pronađenih uređaja na vašem telefonu. I to je to! Zvučnici će tako povezani automatski preći u način rada “lijevo” ili “desno” što će vam i signalizirati javljanjem koji je koji te ih prema tome rasporedite po sobi.

Prebacivanje načina rada LIJEVO/DESNO/STEREO
Ako želite promijeniti postavke u bilo kojem trenutku, jednostavno pritisnite gumb najmanje 6 sekundi dok ne vidite ljubičasto svjetlo i nakon otpuštanja tipke prebacit će se na jedan od ponuđenih načina rada.

Montaža na zid
Ovi zvučnici mogu se montirati na zid pomoću nosača za zid koji dolaze u pakiranju. Da biste pričvrstili nosače na okvir zvučnika, prvo morate ukloniti četiri silikonske nožice. Zatim odvijte dva vijka (1) na slici ispod i ponovno ih zavijte u donje rupe nosača (2). Obavezno okrenite nosače (3). Zatim pričvrstite gornje vijke isporučene sa nosačima na mjesto (4) i to je to. Pri postavljanju zvučnika na zid za označavanje rupa predlaže se koristiti predložak skiciran u korisničkom priručniku.
Vijci i tiple koji dolaze u pakiranju namijenjeni su za bušenje rupa u betonu i to do 6 mm. Ne preporuča se postavljanje zvučnika na druge vrste zidova. U rupe umetnite tiple i pričvrstite zidne vijke gotovo do kraja, a zatim objesite zvučnik. Svaka ugradnja na zid vrši se na vlastiti rizik.
Upravo su za slučaj budućih nadogradnji ili potrebnih popravaka mali prozirni zvučnici izrađeni tako da se vrlo lako mogu rastaviti i ponovno sastaviti. Sve detaljne upute nalaze se u korisničkom priručniku.

 

Tehničke specifikacije:
Dimenzije (mm): 268 × 203 × 95
Težina: 3 kg
L / R driveri: 2 × 3 ” (cijeli raspon)
Pojačalo: ugrađena D klasa (aktivno)
Izlazna snaga: 2x 15W
Zapremina zatvorenog ormara: 3 l
Frekvencijski odaziv: 60 Hz – 20 kHz ± 3 dB na osi
Visokokvalitetna digitalna obrada signala (DSP)
Prednje komande: glasnoća
Izvor signala: 2 x 3,5 mm (prednja i donja)
Kablovi: dugi i kratki audio kabel, dugi i kratki (USB) kabel za napajanje
Bluetooth i “True Wireless” streaming s dvostrukim zvučnicima
Prostor na donjoj strani za nadogradnju/napajanje
Zidni nosač: Uključeni držači i vijci

Upit o proizvodu: Transparent zvučnik S

Ukoliko trebate dodatne informacije o proizvodu, ispunite formular. Odgovorit ćemo vam u što kraćem roku.

  Vaše ime (obavezno)

  Vaš email (obavezno)

  Upit

  Vaša poruka

  Još nema recenzija.

  Napiši recenziju

  Budite prvi koji će recenzirati “Transparent zvučnik S”

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Možda će vam se također svidjeti…

  Ažuriranje…
  • Košarica je prazna