HR Gratis dostava - iznad 50 Eur, Podrška 24/7 - 0912012456

Transparent zvučnik L, bijeli

1,130.00  (8,513.99 kn)

Zahvaljujući svojoj prozirnosti, TRANSPARENT zvučnik poziva na uživanje – u zvuku kao i u pogledu na zadivljujući rad njegovih unutarnjih komponenti.

Dostupno uz narudžbu

  

Snažan i do savršenstva uravnotežen zvuk koji ispunjava prostor – to je TRANSPARENT zvučnik!
• Izrađen od kaljenog stakla uokvirenog aluminijskim okvirom u bijeloj boji, ovaj zvučnik zahvaljujući svom dizajnu postaje nezaobilazan i primjetan ukras svakog prostora – kako svojim izgledom tako i kvalitetom zvuka.
• Zvučnik dolazi s već ugrađenom opcijom za Bluetooth ™ tako da je otvoren za sve buduće tehnološke nadogradnje i poboljšanja s vremenom.
• Mogućnost uparivanja i konfiguracije jednog ili dva zvučnika (L/R) putem Bluetootha ili kabela.
• Boja: bijela
• Ugljični otisak: 102,08 kg CO2e
Bez obzira na svoju veličinu ovaj zvučnik će obgrliti prostor svojim zvukom – s bogatim basovima i čistim tonovima!

Dizajn i Kvaliteta
Za izuzetnu simbiozu atraktivnog dizajna i kvalitetnog zvuka TRANSPARENT zvučnik nagrađen je brojnim nagradama.
Izrađen od kvalitetnog i izdržljivog kaljenog stakla uokvirenog aluminijskim okvirom u bijeloj boji, ovaj zvučnik zahvaljujući svom jednostavnom, „ogoljenom“ dizajnu postaje nezaobilazan i primjetan ukras svakog prostora – kako svojim izgledom tako i kvalitetom zvuka!

Zahvaljujući svojoj prozirnosti, TRANSPARENT zvučnik poziva na uživanje – u zvuku kao i u pogledu na zadivljujući rad njegovih unutarnjih komponenti.

Bogat zvuk basa, jasni srednji raspon te oštri visoki tonovi čine da ovaj zvučnik reproducira zvuk koji apsolutno niti jednim svojim dijelom ne intervenira u reprodukciji glazbe. No, ako ipak poželite podesiti neku nijansu – možete i to zahvaljujući kontrolnim gumbima na prednjoj ploči.

Mogućnost nadogradnje
Najvažnija stvar koju proizvođači elektroničkih uređaja mogu učiniti za uštedu emisije stakleničkih plinova i očuvanje prirodnih resursa jest otvorena mogućnost za produljenje njihovog vijeka trajanja. Kod TRANSPARENT zvučnika to je moguće zahvaljujući modularnom dizajnu koji osigurava njegovo jednostavno popravljanje te nadogradnju s vremenom!

Kvalitetan zvuk
Zahvaljujući kompaktnoj, zatvorenoj staklenoj “kutiji” volumena 10 litara i posebno dizajniranom 6” wooferu, reprodukcija i akustičnost zvuka nastaju u vrlo kontroliranim uvjetima. Pri izradi ovog zvučnika za fino ugađanje digitalnog procesora zvuka (DSP) angažirani su najbolji svjetski inženjeri zvuka što je rezultiralo vrlo preciznom reprodukcijom složenih niskih tonova moderne glazbene produkcije koju ovaj zvučnik emitira. Pomoću kotačića za prilagodbu basova ili visokih tonova na prednjoj komadnoj ploči, visinu tonova možete prilagoditi osobnim glazbenim preferencijama i društvo na kauču podići na noge i rasplesati!
Modularni dizajn i mogućnosti nadograđivanja i zamjene
Danas mnogi tehnološki proizvodi postanu „zastarjeli“ već nakon samo godinu dana. TRANSPARENT zvučnik pripremljen je za sve što donosi budućnost zahvaljujući svom modularnom dizajnu koji olakšava nadogradnju komponenti – bez obzira radi li se o žičanoj ili bežičnoj tehnologiji, ili novim protokolima glasovnog upravljanja.

TRANSPARENT zvučnik dolazi s već ugrađenom opcijom za Bluetooth ™ tako da nema potrebe za naknadnim instaliranjem aplikacije već sve funkcionira kao i kod pametnih telefona.
Također, sa stražnje strane nalazi se dio koji može služiti kao izvor napajanja za razne bežične nadogradnje. S obzirom na to da su svi ulazi i priključci smješteni na stražnjoj strani zvučnika, dizajnirani su tako da ih u potpunosti kriju od pogleda, a tu su i kratki kablovi.
Ideja na kojoj počivaju ovi zvučnici jest da se zajedno sa razvojem bežične tehnologije razvija i način njihove nadogradnje. Na taj način zvučnici se mogu nadograditi i prilagoditi prema osobnim željama i preferencijama mijenjanjem samo dijela, a ne cijeloga zvučnika.
Postavljanje u funkciju
Da bi se zadržao nov i besprijekoran izgled ovog zvučnika, preporuča se kod raspakiravanja i postavljanja koristiti priložene pamučne rukavice. Također, preporuča se prije postavljanja pročitati sve upute i priručnik za korištenje.
Reprodukcija glazbe
Za reprodukciju glazbe može se koristiti glazbeni kabel. Prvo spojite kabel za napajanje i uključite prekidač na prednjoj strani – crveno svjetlo označava da je zvučnik uključen. Zatim priključite audio kabel i reproducirajte glazbu s bilo kojeg izvora po želji.

Bluetooth uparivanje/spajanje
Bluetooth modul nalazi se straga već ugrađen u zvučnik. Da biste pokrenuli način rada za Bluetooth uparivanje pritisnite kratki klik na gumb. Po pritisku gumb bi trebao treptati plavo i crveno. Nakon toga provjerite je li vaš uređaj (npr. pametni telefon) pronađen te na popisu pronađenih uređaja odaberite prozirni zvučnik. I to je to – reprodukcija glazbe s telefona može početi!
Povezivanje više zvučnika
Ako želite spojiti više zvučnika zajedno, na stražnjoj strani nalazi se utičnica. Jednostavno priključite glazbeni kabel s ove linije na liniju do sljedećih zvučnika i to je to!
LIJEVO/DESNO/STEREO način rada
Kada koristite više zvučnika, možda biste htjeli učiniti da zvučnik na lijevoj strani sobe svira samo lijevi kanal i obrnuto. Na stražnjoj strani se nalazi jednostavan prekidač koji omogućuje postavljanje svakog zvučnika u LIJEVO, DESNO ili STEREO način rada. Ako koristite samo jedan zvučnik, uvijek bi trebao biti u STEREO načinu rada.

Montaža na zid
Ovaj zvučnik može se montirati na zid pomoću nosača za zid koji dolaze u pakiranju. Pričvrstite zidne nosače (okrenuti prema unutra) na stražnji okvir zvučnika. Pričvrstite dvije po dvije gumene nožice jednu na drugu i na stražnji okvir otprilike 2 cm od donjeg ruba. Gumene nožice osiguravaju potrebnu udaljenost od zida. Važno!: Prije montiranja na zid provjerite jeste li u stražnji dio uključili kabel za napajanje te jeste li dovršili Bluetooth uparivanje uređaja. Pri postavljanju zvučnika na zid za označavanje rupa predlaže se koristiti predložak skiciran u korisničkom priručniku. Kako biste osigurali horizontalnu ravninu, koristite labelu. Vijci i tiple koji dolaze u pakiranju namijenjeni su za bušenje rupa u betonu i to do 6 mm. Ne preporuča se postavljanje zvučnika na druge vrste zidova. U rupe umetnite tiple i pričvrstite zidne vijke gotovo do kraja, a zatim objesite zvučnik. Svaka ugradnja na zid vrši se na vlastiti rizik.
Upravo je za slučaj budućih nadogradnji ili potrebnih popravaka prozirni zvučnik i napravljen tako da se vrlo lako može rastaviti i ponovno sastaviti. Sve detaljne upute nalaze se u korisničkom priručniku.

TEHNIČKE SPECIFIKACIJE
• Bežično: Bluetooth i ‘True Wireless’
• Kompatibilan s Apple AirPlay, Sonos, Amazon Echo i Google Cast
• Glavni materijali: Aluminij, borosilikatno staklo
• Dimenzije (mm): 431 × 333 × 118
• Težina: 11 kg
• L / R driveri: 2 × 3’’’ (cijeli raspon)
• Woofer: 1 × 6.5’’
• Pojačalo: Ugrađena D klasa (aktivno)
• Snaga: 100-120 W
• Zapremina: 10,2 litara
• Frekvencijski odaziv: 35 Hz – 20 kHz ± 5dB
• Visokokvalitetna digitalna obrada signala (DSP)
• Prednje komande: glasnoća, bas i visoki tonovi
• Izvor signala: 2 x 3,5 mm (sprijeda i straga)
• USB utičnica za napajanje u bijeloj boji
• Kabeli: 2 x audio kabela (dugi i kratki), 2 x kabela za napajanje (mrežni i USB)
• Bijele rukavice
• Priručnik
• Stražnji utor za nadogradnju/napajanje
• Zidni nosač: Uključeni držači i vijci

 

Upit o proizvodu: Transparent zvučnik L, bijeli

Ukoliko trebate dodatne informacije o proizvodu, ispunite formular. Odgovorit ćemo vam u što kraćem roku.

  Vaše ime (obavezno)
  Vaš email (obavezno)

  Upit

  Vaša poruka

  TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK Kategorije: , , ,

  Možda će vam se također svidjeti…

  Ažuriranje…
  • Košarica je prazna