Wacaco nanopresso, ledeno plavi

105.00 

Za kuhanje prefinog, kremoznog espressa potrebna vam je tek mjerica već samljevene kave i vruća voda dok će aparat sve ostalo odraditi sam.

Savršeni suputnik s kojim ćete uvijek moći popiti kavu – gdje god se nalazili!
Za sve ljubitelje kave koji žele uživati u njezinu mirisu i okusu uvijek i svugdje, pa i onda kada se nalaze u  prirodi ili nisu u prilici posjetiti kafić ili skuhati je sami kod kuće, stiže ovaj fenomenalan Wacaco – Nanopresso koji se jednostavno koristi, a spravlja kavu kao najbolji barista!

Za kuhanje prefinog, kremoznog espressa potrebna vam je tek mjerica već samljevene kave i vruća voda dok će aparat sve ostalo odraditi sam zahvaljujući pritisku od 18 bara tlaka kod svakog potiska/kuhanja. Šalica i spremnik za vodu obloženi su izolacijskim materijalom koji štiti kod rukovanja od mogućih neželjenih posljedica prevelike topline. Nanopresso se jednostavno čisti i održava tek brzim ispiranjem nakon upotrebe, a za potrebe temeljitijeg pranja može se rastaviti na dijelove koji se jednostavno i lako ponovno sastavljaju.

Tehničke karakteristike:
Dimenzije: 156 mm x 71 mm x 62 mm
Težina: 336 g
Zapremnina posude za vodu: 80 ml
Zapremnina posude za mljevenu kavu: 8 g
Maksimalan tlak potiska: 18 bara

Zajedno s uređajem dolazi i ugrađena šalica za espresso, posuda za mljevenu kavu sa sitom, mjerica za kavu, četkica za čišćenje, uputstva za korištenje na više jezika, jamstveni list i dvije naljepnice.
Wacaco Nanopresso u ledeno plavoj boji dolazi s torbicom.

Torbica za Nanopresso napravljena je od izdržljivog, nepropusnog i izrazito laganog EVA materijala te je obložena mekom tkaninom iznutra kako bi svi dijelovi ovog fantastičnog uređaja bili zaštićeni od udaraca, ogrebotina i prašine.

Ako ste ljubitelj kapsula, u ponudi je i adapter koji omogućava korištenje Nespresso kapsula.

Upit o proizvodu: Wacaco nanopresso, ledeno plavi

Ukoliko trebate dodatne informacije o proizvodu, ispunite formular. Odgovorit ćemo vam u što kraćem roku.

  Vaše ime (obavezno)

  Vaš email (obavezno)

  Upit

  Vaša poruka

  Možda će vam se također svidjeti…

  Ažuriranje…
  Za besplatnu dostavu kupite dodatne proizvode u vrijednosti 22.00